Perjantai päivistä parhain?? Hypetetty päivä, ideamylly ja paheeni liittyen ostotottumuksiini + haastetta luvassa

5. helmikuuta 2016

elämäntapa kuva
kinfolk lehti, appelsiinia ja kahvia

No hei moi! Perjantai on yleisesti hypetetty päivä. Välillä minua melkeinpä risoo yltiöpositiiviset Perjantain ylistykset, "happy friday" "ihku perjantai" ja ooh! Toisaalta ymmärrän, sillä monelle normaaliaikoina työssä käyvälle, Perjantai on vapautus. Onhan Perjantai ihana! Minusta jokainen päivä voi olla ihana. Omalla kohdallani Maanantai on monesti se ihana, koska olen lähestulkoon jokainen viikonloppu töissä. Älä suutu! Perjantai on ihana!

Tänään me odotamme isiä kotiin! Kauniimpi on olla kaksin! Mielessäni pyörii ideamylly, pohdin uusia haasteita. Jo aamusta olen päättänyt ostaa suomalaista saippuaa, puisia tiskiharjoja ja tehdä pesuaineita itse. Olen superiloinen siitä, että saan pian tehdä pienen yhteistyön upean MIA HÖYTÖ COSMETICSIN kanssa, Suomessa valmistettua puhdasta kauneutta. Nyt, kun olen minimalismissani päässyt eroon turhista tavaroista, on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Paheeni ja asia, jossa minulla on huikeasti parantamisen varaa, ovat ostotottumukseni. Pidän itseäni köyhänä ja sorrun ostamaan halpaaja ja ulkolaista. Tänä vuonna haastan itseni arvioimaan ongelmaani. Parannan tapojani, se on selvä. Koska olen haastaja, tulen takuuvarmasti järjestämään jälleen kerran aiheeseen liittyvän Facebook-tapahtuman. Edelleen minua inspiroi aivan suunnattomasti EDITION LOCAL . Heidän mottonsa on "tunne naapurisi". He tuntevat paikallisen taidon ja tukevat toisiansa. Jos osaat englantia tutustu heidän ideologiaansa. Se rokkaa! Nyt mukavaa Perjantaita! Perjantai on ihana!

/Melkoista arpapeliä, uuden kamerani kanssa. Minulla on ihan taatusti säädöt pielessä! Eikö me tutustuta ja saada homma vielä toimimaan? Yritys on kova!/5 kommenttia

 1. Voi voi, kun ehdin just postaan instaan iloisen tulpppani- kuvan "Hello Friday"- tekstillä :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahahhaah :D Mahtavaa!!! Ihana, on se Perjantai ihana ;)

   Poista
  2. Ja löytyy niitä posteja täältä munkin blogista :D

   Poista
 2. Haha lukioaikoina perjantai oli se ihana vapauden tuova päivä, mut nykyään tykkään mielettömästi myös maanantaista :D Se on jostain syystä arkiviikon hauskin päivä. Mut ihania kuvia tässä postauksessa, ja tosi kivan oloinen blogi muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja onhan se työläisille kiva kun saa viikonlopun :) Voi kiitos! Tervetuloa lukemaan <3 <3 Mukavaa perjantaita Lindalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne