Saamaton päivä, Kon Mari-kirja, Country French maalit ja närästystä!

1. helmikuuta 2016


Uusi viikko, uudet kujeet! Itseltäni tämä päivä katosi hukkaan. En ole saanut aikaiseksi mitään. Näin käy melko usein viikonlopun työputken jälkeen. Se ensimmäinen vapaapäivä on saamaton. Inspiraation taso on kuitenkin korkealla ja olen suunnitellut vaikka mitä. Aamu alkoi rauhallisesti kahvia juoden ja uusinta RESIDENCEÄ selaillen. Kerroin jo aikaisemmin, kuinka Vaasan Kauppapuistikon R-Kioskilla on hyvät sisustuslehtivalikoimat. Juttelin viimeksi myyjän kanssa ja hän kertoi ettei ollut halunnut luopua laajemmasta sisustuslehtivalikoimastaan. Ilmeisesti he saavat hiukan itse vaikuttaa millaista lehtivalikoimaa pitävät. Eiköhän kannateta kyseistä Ärrää ja käydä silloin tällöin ostamassa jokin kiva sisustuslehti?

Tällä viikolla on luvassa paljon sisustusaiheista tarinaa. Monia uusia projekteja on luvassa. Eräs lukija ilmaisi kommenttikentässä toiveensa kuulla minun mielipiteitä KON MARI kirjasta. Toki olen huomannut kirjan olevan erittäin suosittu aihe sisustusblogien postauksissa, mutta itse en ole vielä tuota kirjaa lukenut. Haluaisin tosin erittäin mielelläni tutustua kirjan kirjoittaneeseen japanilaiseen MARIA KONDOON. Kaikki inspiraatio kohden yksinkertaisempaa järjestystä on hyvästä! Yritän saada kirjan pikimmiten käsiini, jotta pääsemme käsittelemään aihetta myös Löytö-blogissa.

Ennen sitä puhutaan kuitenkin COUNTRY FRENCH maaleista. Tein heidän kanssa jälleen hyvän yhteistyön. Loistava tuote, jota mainostan täydestä sydämestäni! Nyt apteekkiin, närästää! Hahahahaha....

2 kommenttia

  1. Täällä Tampereen liepeillä en ole nähnyt kyseistä lehteä missään myynnissä. Jos joku on moisen nähnyt saa huikattua henkilökohtaisesti. Itsellä on sama juttu ettei viikonlopun työrupeaman jälkeen saa oikein mitään aikaan. Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, eikö me tästä herätä eloon :D

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne