Tee se tyylillä! Mallia sisustusaiheisten messujen järjestäjille! + erittäin kiva arvonta luvassa

17. helmikuuta 2016

tyylikkäät messuosastot

tyylikäs musta messuosasto

Upeasti stailattu messuosasto

stailattu messutila

Huomenta! Mallia sisustusmessujen järjestäjille. Tämä toteutus on aivan loistava, jokaiselle oma pieni boxi. Kuvat ovat DEZEENIN JULKAISUSTA, KLIK! Koko juttu on erittäin mielenkiintoinen eli jos englanninkielen hallitset, lue! Itse olin täysin otettu näistä taidolla stailatuista ja kuvatuista laatikoista. Messuosastoihin kannattaisi satsata, se on selvä, kun visuaalisilla vesillä seilataan! Mukavaa Keskiviikkoa! 

Illalla ilmoille humahtaa erittäin kiva arvonta yhteistyössä KN2:N kanssa. Jos tyylikäs design kiinnostaa, on arvonta sinulle mieleen! Vihjeeksi: Jo nyt kannattaa liittyä seuraamaan minua Instagrammissa, sillä ansaitset yhden ylimääräisen arvan tulevassa arvonnassa! Instagramtilini löytyy TÄÄLTÄ!!


5 kommenttia

 1. Messuosastoihin kannattaa nimenomaan panostaa. Vähän kauhulla kävin yksillä messuilla, joissa osastoihin ei oltu juurikaan panostettu.

  Kannattaa myös osallistua instassa mun ja Sallyn mahtavaan arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Ai että toi alimman laatikon väri! Ei löydy huonetta mihin en tolla vois seiniä sutia *jättisydänsilmähymiö*

  VastaaPoista
 3. No ei se arvonta ollutkaan vielä tässä postauksessa. No eiköhän se tuu vastaan kun sua bloglovinin kautta seuraan. :)
  Olisko vinkkejä laattavalintoihin? Pitäis raksaprojektiin valita sopivat laatat ja mä en osaa! :D Mielestäni en oo nähnyt kuvia teidän pesutiloista/kylppäreistä ym. Meinasin jo tilata kuparisen hanan sun innoittamana, mutta ehkä päädytään kuitenkin ihan perusväritykseen, mutta valmistaja olisi sama.

  Meinaatko veljesi rakennusprojektiin osallistua? Tuleeko siitä juttua blogin puolelle? Oon veljesi kanssa joskus ollut samalla luokalla, muttei sen kummemmin olla tekemisissä, joskus luokkakokouksissa nähty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomaat sen arvonnan sitte sitäkin kautta :) Siirsin sitä huomiseen eli huomenna on sitten blogissa :) Hmmm....laattavalinnat on vaikeita....itse valitsisin jotain isoja ja mahdollisimman neutraaleissa sävyissä :) Mä en kovin montaa kuvaa ole muistaakseni julkaissut pesutiloista....ne on niin hirveet :D Meillä harmaata mosaiikkia, jonka edellinen asukas on laittanu. Ikinä en laittas mosaiikkia tai tosi pientä laattaa...niin hankala pitää puhtaana. Mä luulen, et pysyttelen veljieni projekteista hiukan etäällä. Mulla on monta veljeä ja kaksi niistä alkaa nuo rakennusprojektit ;) Toki annan vinkkejä ja jeesin jos haluavat. Terkkuja sulle! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne