Videopostaus! Minimalistin mietteitä Kon Mari-kirjasta, osa 1

29. helmikuuta 2016Minimalistin mietteitä kirjasta Kon Mari. Painotan heti alkuun, että nämä ovat täysin henkilökohtaisia ajatuksiani ja saattavat poiketa sinun ajatuksistasi. Tulkitsemme tekstin varmasti eri tavoin. Pitäkää nämä asiat mielessänne, kun katselette aiheeseen liittyvää videosarjaani. Tervetuloa seuraamaan!  

/Julkaisen onnellisen Pocket-arvonnan voittajan huomenna. Pysy hollilla!/

//Älä katso mun jakauksiani, hullun naurua tähän//

4 kommenttia

 1. Mulla kans särähti alussa korvaan tuo eka juttu. Mutta kun kirjaa lukee lisää niin käy ilmi, ettei hän tarkoita että pitäisi just nyt heti käydä koko talo läpi. :) Näin ainakin olen ymmärtänyt siihen asti, kun itse olen kirjaa lukenut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä vähän arvelen et sen täytys olla :) Vaikea vaan yhdistää tuo teksti sitten siihen, ettei tarviskaan niin tehä :D Mutta viisaampia ollaan pian kun kirja etenee :D

   Poista
 2. Mä haluaisin kanssa nähdä, miltä näyttäisi kun meikäläinenkin järjestäis 180 m2 ja koko perheen rojut työkaluista ja astiakaappiin samaan aikaan =D Ja olen samaa mieltä siinäkin, että yksi tavara päivässä pois, jos samaan aikaan ostaa monta tavaraa tilalle. Mutta onko ongelma silloin siinä, että hävittää yhden kerrallaan pois vai siinä, että ostaa koko ajan tilalle?! Jos koko ajan ostaa tilalle, on järjestely ihan loputon suo.

  Tosin mun mielestä se on muutenkin, kun meillä ainakin järjestys tarkoittaisi sitä, että laitettaisiin tavarat käytön jälkeen paikalleen. Sillä ei ole mitään tekemistä niiden tavaroiden kanssa, jotka ovat käyttämättöminä kaapeissa. Se on vain huono tapa.

  VastaaPoista
 3. Erittäin hyvä videopostaus. Ennenkuin alkaa toteuttaa Kon Mari - juttuja on hyvä miettiä, mihin tarpeeseen shoppailee.Ihan sama kirpparilta vaiko luksusliikkeistä. Mitä toteutumatonta tarvettani täytän ostelemalla? Itse olen päätynyt - joka kerta kun olen ostamassa - miettimään yön yli tarvitsenko todella tämän tavaran/ ihonhoitotuotteen/ vaatteen. Minulle sopii vaatteiden poisheittämistä paremmin niiden vieminen "lepäämään" vintille. Vartalo muuttuu vuosien kuluessa ja vintillä on aarteita, jotka voi ottaa aina uudelleen käyttöön. Meillä on ongelmana sadat kirjat, pikkuesineet,vanhat työpaperit, (jotka pitää säilyttää).Hiljan silppusin vanhoja veroilmoituksia yms . papereita. Huonekalujakin on liikaa.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne