Ajatuksia asunnon myyntiin liittyen ja lievää paniikkia + kaunis erilainen pääsiäiskukkakimppu

22. maaliskuuta 2016

moderni olohuone

pääsiäiskukkakimppu
Proteakimppu

Moderni minimalistinen keittiö

Hyvää iltaa! Meidän asunnon myynti-ilmoitus julkaistaan todennäköisesti heti pääsiäispyhien jälkeen ellei aikaisemmin. Uusi tilanne herättää monenlaisia tunteita. Luopuminen vanhasta turvallisesta kodista on aina hankalaa, varsinkin kun asumme todella kivalla ja rauhallisella paikalla. Asuntomme on valoisa ja raikas. Nämä asiat aiheuttavat luopumisen tuskaa. Toisaalta muutto olisi väistämättä edessä, koska meitä on niin monta. 100 neliötä ja yksi vessa aiheuttaa ongelmia. Tilakysymys olisi ratkaistavissa, mutta WC-juttu ei. Otin tänään kuvia meiltä. Helmi tämä on! Sopimus myynnistä on allekirjoitettu ja hinnaksi on arvioitu 195 000 euroa. On upea tarjota tulevalle ostajalle kaupanpäällisiksi ammattilaisen tekemä pihasuunnitelma. Melkoista boonusta! 

Tänään havaitsin kuitenkin lievää paniikkia ilmassa. Myynti herättää tunteita. On luovuttava tutusta, hyvästä ja turvallisesta. Koska uuden kodin hankintaan varattu budjetti on rajallinen on monen asian oltava kohdillaan, kun uutta kohdetta bongaillaan. Katsastin tänään varmuuden vuoksi  myös vuokra-asuntoja. On kait varauduttava siihen, että saatamme joutua hetkeksi vuokralle. Onneksi asiat meillä ovat kuitenkin tänään erittäin hyvin. Toista on Brysselissä. Maailma on nykyään liian pelottava paikka. 

Pääsiäinen on lähellä. Jostain syystä pääsiäiskoristelut jäävät minulta usein välistä. Tänään sain ANEMONESTA ihanan erilaisen pääsiäiskukkakimpun. Kimpussa on muunmuassa Protea, Hyasintteja, Kultahehkua ja Kirsikanoksia. Anemonen Sinikka osaa tehdä kimpun myös minimalistille, se on selvä! Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Jos kiinnostuit myyntiin tulevasta asunnostamme, voit ottaa yhteyttä jo nyt kiinteistövälittäjä Susannaan. Hänen yhteystietonsa löydät TÄÄLTÄ!/

*Kukat saatu bloginäkyvyyttä vastaan

4 kommenttia

 1. Tuttu tunne. Itselläni on vahva side koteihin, mutta sitten taas uuden edessä on aina ihanaa kun saa aloittaa alusta. Onnea myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan nämä muuttamiset aina sisustuselämän uusi alku....tosin tuo meno vuokralle vähä hirvittää :D En usko et kovin heti löytäs omaansa....mutta katsotaan :) Terkkuja Terhille! <3

   Poista
 2. Ihanan näköistä teillä! Muuttaminen on haikeaa mutta niin ihanaa. Tsemppiä uuden asunnon etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin niin...haikeaa, mutta uuden alku :) Terkkuja Meilahdenmutsille!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne