Henkilökohtaista! Pettymyksiä, rehellistä tekstiä ja hyvää Sunnuntaita! + ajatuksia bloggaajan elämästä

20. maaliskuuta 2016


Huomenta! Sunnuntai ja aurinko paistaa! Olen lähdössä töihin, mutta halusin kirjoittaa muutaman sanan just sinulle! Tämän viikon aikana olen kokenut jonkin sortin riittämättömyyttä. Tasaisin väliajoin elämä on erittäin kiireistä. Nyt on sellainen ajanjakso. Viikolla petyin itseeni bloggaajana, kun suunnittelemani huikea juttu meni mönkään. Minun piti tuottaa useampi postaus paremmista valinnoista, mutta sain aikaiseksi vain yhden vaivaisen jutun puisesta tiskiharjasta. No, blogielämä jatkuu! Bloggaaminen ei ole minun leipätyöni. Blogini elää oman oikean elämäni rinnalla. Arkiset päiväni sisältävät neljän lapsen kuljetuksia, hoitamista, pyykinpesusta, Facebook-ryhmien ylläpitoa, palavereista, sisustusopinoiden suunnittelua ja vaikka mitä. Lähestulkoon joka Perjantai kello 15 lähden työvuoroon Vaasan keskussairaalaan. Teen sairaaladuunia sekä Lauantain että Sunnuntain ja vuoroni ovat pitkiä. Tapahtuu paljon! Vain osa asioista on luettavissa täällä. No, masentunut tai loppuunpalanut minä en ole, päinvastoin! Fiilis on energinen ja kiva! Rakkautta on riittämiin ja arkiset hetket perheeni kanssa ovat kullan arvoisia. Eilen nalkutin miehelleni ja sitten halattiin. Life is good! 

EDELLISEN POSTAUKSEN kuvasivu päänahastani ei jostain syystä toimi. Siirsin kuvakollaasin blogini FACEBOOK-SIVULLE TÄNNE, KLIK!! Eräs lukijani kyseli päänahan hedelmähappokuorinnan hintaa. Normaalisti käsittely Studioksessa maksaa 30 euroa, mutta nyt saat blogini lukijana käsittelyn 20 eurolla. Voit myös varata itsellesi hiusten leikkuun ja happokuorinnan tarjoushintaan 70 euroa. Jos nämä tarjoukset kiinnostavat, ota yhteys STUDIOKSEEN! Kerro, että olet LÖTÖ-blogin lukija!

Kuulkaa! Nyt minä lähden töihin! Pysykää terveinä! Ja muuten, vaikka postaukseni on "vuodatusluontoinen" EI teksti tarkoita sitä, että olen todella pettynyt itseeni ja kärsin kaikesta. Olemme jutelleet bloggiystävieni kanssa monesti siitä, kuinka bloggaajan tekstit tulkitaan helposti väärin. Rivien välissä tapahtuu erittäin paljon asioita. Tämäkin tarina on VAIN yksi pieni osa suuresta elämän kokonaisuudesta. Upeaa Sunnuntaita sinulle armas lukijani!

9 kommenttia

 1. Sä oot niin supernainen, että mä ihmettelen joka viikko, miten sä ehdit ja jaksat niin paljon kaikkea. Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihana! Mukavaa Sunnuntaita sinne toiselle superille <3

   Poista
  2. Joskus se puinen tiskiharja tarvitsee vain uuden värin päälleen niin se näyttää taas uudelta ja miellyttävältä kädessä. Kiva että opiskelet sisustus alalla se houkuttelee ajatukset vallattomasti vaeltamaan kaiken omaperäisen keskeltä etsimää ne kauneimmat ja vapauttamaan värien loiston myös muiden nähtäväksi, tavallaan kuin kuin esittelisi oman sielunsa. Sairaala työ raskasta ja kiireistä, olen aina mielelläni mennyt sairaalaan, en sairauden vuoksi vaan "freshin" henkilökunnan he ovat kiireisiä, mutta kuin helmiä aavikolla mitä kansa vaeltaa katsomaan. Kiireessä voi näkee elämää paljon enemmän, että on siinä hyviäkin puolia. Miellyttävää kiirettä päivääsi!:)))

   Poista
  3. Voi kiitos! Mahtava kommentti! Kiitos kiitos kiitos! :)

   Poista
 2. Mutta hienoa että kuitenkin bloggaat! Vaikka blogi on välillä unohduksissa ja muut asiat vievät aikaa, niin uskolliset lukijat jaksavat odottaa kyllä :) Don't you worry :)

  VastaaPoista
 3. Itse ihmettelen miten ehdit tuon kaiken ohella vielä blogata ja ilman palkkaa... Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joskus ihmettelen itekin :D Terkkuja Terhille!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne