Maailman kevyin pää, hiusten hoitoa päänahasta, tyveen ja latvaan + hurjat lähikuvat päänahastani, ei heikkohermoisille!

17. maaliskuuta 2016

studios kampaamo vaasa

Nioxin hiustenhoitotuotteet

jalkakuva

bloggaajan selfie uusi kampaus


| Sponsoroitu postaus | STUDIOS |

Kävin Maanantaina STUDIOKSESSA Nioxinin hiuspohjan kamera-analyysissä ja päänahan hedelmähappokuorinnassa. Voi huh, sanon minä! Kuorimme ihoamme, mutta miten on päänahan laita? Omaani ei ole koskaan aiemmin käsitelty saatika sen lähemmin tarkasteltu. Toimenpiteet alkoivat päänahan kuvauksella. Päätin piilottaa roisit kaksisataakertaisiksi suurennetut kuvat päänahastani TÄNNE,KLIK KLIK!! Tuskin kukaan meistä haluaa niiden näkyvän blogini etusivulla., virne. Kuvissa näet päänahkani ennen ja jälkeen hedelmähappokuorinnan. Oma päänahkani on melko hyväkuntoinen. Ongelmallinen päänahka näyttäisi aivan eriltä. Yhdessä "ennen" kuvista näet päänahassani pieniä ruskeita pilkkuja. Arvaatko mitä se on? Kyllä! Pilkut tulevat ruskeille hiuksille tarkoitetusta kuivashamppoosta. Itse järkyttyin! Muista pestä hiuspohjasi huolella! Ennen ja jälkeen kuvani havainnollistavat silti erittäin hyvin muutoksen, jonka kuorinta sai aikaan. Hiustupet olivat ennen tukossa, mutta nyt ne ovat auki. Suosittelen lämmöllä! Kuorinnan jälkeen pääni tuntui maailman kevyimmältä. Minua pelotti sana "happo" ja luulinkin, että kuorinta kirvelisi ja tuoksuisi voimakkaalta. Näin ei kuitenkaan ollut vaan koko homma tuntui erittäin miellyttävältä. Normaalista hiustupesta kuuluisi kasvaa kolme hiusta, mutta minulla monista kasvaa vain kaksi tai yksi. Se selittää hiusteni hentouden. Kutrieni tuuheutusprojekti jatkuu nyt seuraavalla lailla. Sain käyttööni NIOXIN sarjan kaikki tuotteet pesuaineista muotoilutuotteisiin. Käytän viisi viikkoa pelkästään kyseisiä tuotteita. Tuotteilla on muuten hurja takuu. Jos nimittäin et huomaa muutosta hiuksissasi voit palauttaa tyhjät pullot ja saada rahasi takaisin. Kun hiukseni on saatu kuntoon minulle tehdään jonkin sortin rakennekäsittely. Tuntuu upealta, kun hiusongelmaani katsotaan kokonaisvaltaisesti. On totta, että pohjan on oltava kunnossa, jotta hiukset näyttävät kasvavat ja näyttävät hyviltä. Kiitän tästä upeasta mahdollisuudesta Studioksen ihania naisia EIJAA, SANNAA JA SOFIAA niin ja tietenkin Nioxinia! Jatkuu!

6 kommenttia

 1. Kuvat ei näy, lisäksi olisi kiva jos olisit laittanut hintatietoa käsittelystä ja tuotteista, ja jokin tarjouskin ois ollut kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moit! No laitan aina ne tiedot, jotka ovat sovitut kumppanin kanssa ;) No, kysyinpä kuitenkin lukijatarjousta ja sellaisen saa :) Eli normihinta hedelmähappokuorinnalle on 30€, mutta lukijoilleni nyt 20€. Yritän keksiä ratkaisun kuvaongelmaan! Mukavaa Sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Kuten yllä olevat toteavat, kirjautumisen jälkeen vain toteamus: Nykyisellä tililläsi (xxx) ei ole oikeutta katsella tätä sivua.

  VastaaPoista
 3. Palaan asialle ja selvitän ongelmat 😃 Nyt töissä!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne