Minimalistinen pehmeä makuuhuone, valoisa tila ja utelias linssilude + alekoodi Lapuan Kankureiden Eskimo-villapeittoon

2. maaliskuuta 2016

Pehmeä sävyinen makuuhuone
Lapuan kankureiden villapeitto
Lyyraviikuna ja peikonlehti

| Sponsoroitu postaus | LAPUAN KANKURIT |

Iltaa! Tänään on tapahtunut! Vein viherkasvini suihkuun ja laitoin pois turhaa tavaraa, vielä sitä jonkun verran meiltäkin löytyy. Makuuhuone on yksi suosikkihuoneistani talossamme. Tila on erittäin valoisa ja tavaraa ei huoneessa ole juuri ollenkaan. Silti tunnelma on pehmeä. Olen sitä mieltä, että makuuhuone on hyvä pitää mahdollisimman tyhjänä ja puhtaana. Viherkasvit tuovat eloa ja väriä sekä puhdistavat huoneilmaa. Suunnittelen hankkivani kaverin kaapin päällä olevalle Peikonlehdelle. Sängyn päälle heitin tänään LAPUAN KANKUREIDEN ESKIMO VILLAPEITON. Minimalistinkin on todettava, että Kankureiden tuotteita ei sisustuksessa ole koskaan liikaa. Olen iloinen siitä, että olen saanut tehdä Kankureiden kaltaisen suomalaisen yrityksen kanssa yhteistyötä jo useamman kerran. Lapuan Kankurit järjestävät naisten päivän [8.3] kunniaksi kevään avajaiset Helsingin ja Lapuan liikkeissä sekä tehtaanmyymälässään. Informaatiota tapahtumista löydät heidän Facebook-sivuiltaan TÄÄLLÄ! Myös minä saan jakaa lukijoilleni alekoodin Eskimo-villapeittoon. Koodilla ESKIMO2016 saat -20% alennuksen 7.-13.3 välisenä aikana. Malta siis hetki, sillä ale astuu voimaan vasta 7. päivä. Aivan ihastuttavan pehmeitä peittoja. Omani katosi jo. Löysin sen myöhemmin lapseni sängystä. Mukavaa illan jatkoa!

/Meillä asuu utelias linssilude, nimittäin Stampy-cat. Katti tykkää olla kuvissa kuten saatat huomata!/

//Alin kuva: Lapuan Kankurit//

4 kommenttia

 1. Ihanaa! Mä niin tykkään sun tyylistä :)! Mikä tuo päärynän muotoisia lehtiä kasvattava kasvi on? Tahtoo myös <3!
  MirvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 <3 Se on Lyyraviikuna! Aivan ihana, mä oon hulluna siihen :D

   Poista
 2. Ihanan rauhallisen oloinen huone. <3 Hauskaa kun oma makuni on aika boheemi, eli tavaraa saa olla, mutta vain mieluisia ja vaikka runsaastikin, ei liikaa. Yleensä en viehäty näin minimalistisista tiloista, mutta tämä on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mäkin itseasiassa tykkään joistaki interiööreistä joissa on paljon tavaraa....se on se jokin tunnelma, ei se onko paljon tai vähän tavaraa :) Terkkuja <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne