Sisustusaiheinen tapahtuma Säteessä, tapahtumarikas eloni ja uusi tapahtuma!

13. maaliskuuta 2016

instagram kuvakollaasi

sisustuskauppa säde

Iltaa! Meinasin äsken nukahtaa, hiukan väsähtänyt. Töitä on tehty ja paljon on mahtunut viikonloppuun. Tänään meillä oli astetta mukavampi tapaaminen SISUSTUSIDEAT/VAASA RYHMÄN kanssa sisustuskauppa SÄTEESSÄ Vaasan Palosaarella. Tapahtuma oli todella kiva! Kuka sanoo, että Facebook-ryhmät ovat pelkkiä virtuaalijuttuja? Tulemme keksimään yhdessä vaikka mitä!
Huomenna on Maanantai. Aloitamme illalla hiuksieni tuuhennusprojektin yhteistyössä STUDIOKSEN kanssa. Saas nähdä, kuinka käy! Tuuheneeko? Eloni on tällä hetkellä tapahtumarikasta. Pari näyttöä olisi saatava tehtyä ja asunto pitäisi laittaa näillä näkymin myyntiin. LUIT AIVAN OIKEIN! Vaikka elämme kuinka minimalistisesti on meillä ahdasta. 2 aikuista, 4 lasta, 2 kissaa ja 1 koira. Tilan kanssa tulisi mahdollisesti toimeen, mutta vain yksi pieni WC tuottaa ongelmaa. Paljon juttuja, mutta nyt minä nollaan tilanteen ja lähden sohvalle. Mukavaa alkavaa viikkoa ja kiitos jokaiselle Säteessä mukana olleelle! Mahtava tapahtuma!

/Muistutan kahdesta asiasta! Asia 1. tänään on viimeinen mahdollisuus saada -20% alennus Lapuan Kankureiden Eskimovillapeitosta. Lisää aiheesta löydät TÄÄLTÄ! Asia 2. Huomenna aloitan tapahtuman "Parempien Valintojen Viikko". Tarkoituksenani on rohkaista sinua tekemään pieniä parempia valintoja, jotka säästävät luontoa ja sinua! Liity tapahtumaan TÄÄLLÄ!! Testaan viikon aikana muunmuassa erilaisia ekotuotteita ja annan muutamia vinkkejä tee-se-itse siivousaineisiin. Vitsin hauskaa luvassa!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne