Tilannekatsaus, uskomattomia asioita ja uutisia!

15. maaliskuuta 2016

instagram kuvakollaasi

Iltaa! Tällä hetkellä ehdin olla koneella vain vähän. Hiukan harmittaa, että postauksieni julkaisu venyy myöhäisiltaan. Nyt tapahtuu paljon asioita. Eilen kävin STUDIOKSELLA hiuspohjan analyysissa ja hedelmähappokuorinnassa. Iki-ihana SANNA PERÄLÄ näytti minulle melkoisia kuvia päänahastani. Voi taivas! Uskomattomia juttuja! Kerron myöhemmin lisää. Olen viettänyt myös paljon aikaa KN2:SSA. Pian tapahtuu jotain todella makeeta. 

On tapahtunut muitakin uskomattomia asioita! Sain tänään valmiiksi kodin minimointi-projektini. En usko tätä itsekkään todeksi, mutta jokainen kaappi, laatikko, nurkka ja tavara on käyty läpi. En todellakaan suorittanut kodin puhdistusta Marie Kondon suositteleman 6 kuukauden sisällä. Minulla meni tässä reilut puolitoista vuotta, mutta nyt homma on valmis. Muitakin uutisia minulla on kerrottavana... Olemme nimittäin päätyneet myymään tämän asunnon. Jo nyt iskee haikeus! Kotimme on loistava ja sijainti mitä ihanin, MUTTA kaksi aikuista, neljä lasta, kaksi kissaa ja yksi koira...100 neliötä ja vain yksi pieni WC. Tila-asian voisin vielä ratkaista, mutta yksi vessa näin monelle on hankala yhtälö. Ja keittiö, mun uusi ihana keittiö....ja messinkinen hana...Näihin tunnelmiin, hyvää yötä!

2 kommenttia

  1. Mä niin nostan hattua tolle sun urakalle!! Haluaisin aloittaa saman, mutta kun siihen tarttis myös jotain osallistumista muilta perheenjäseniltä. Nuori neiti on semmonen himohamstraaja, ettei mun projekti taitais koskaan levitä sen huoneen seinien sisäpuolelle :D

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä myyntiin! Se vanhasta luopuminen voi olla todella sydäntäraastavaa, mutta silti usein palkintona oleva uusi ja toimivampi koti on sen arvoista :-)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne