Torstain inspikset ja miljoona kuvaa+ sniikki piikki tulevasta stailausprojektistani KN2:lle

24. maaliskuuta 2016

Keittiön stailauskuva

magisson kulhot

Keittiön tyylikäs ruokailutila

Pikaista päivää! Työputki on aluillaan, mutta sitä ennen on pakko jakaa sisustusinspistä. Tänään ja eilen olen kuvannut koko talon, miljoona kuvaa siis. Olkaa hyvät! Toinen maininnan arvoinen sisustamiseen liittyvä juttu on uusi BLOGIVAASAN sisustusbloggaajien yhteistyö Kalusteniemelän/KN2:N kanssa. Huhtikuusta lähtien valtaamme tilan ja näyteikkunat Vaasan Vöyrinkaupungilla sijaitsevassa huonekaluliikkeessä. Ensimmäinen stailausvuoro kuuluu minulle. Yhteistyö on ainutlaatuinen sillä se ei lopu vaan jatkuu. Mukavia asioita on luvassa! Haluan jo nyt pyytää sinua säästämään päivämäärän 5.4 kello 17-19. Tuolloin voit tulla paikan päälle katsastamaan mitä olen keksinyt. Oleilu on vapaamuotoista ja tarjoamme kahvit. Olisi erittäin mukava tavata! Annan myös mielelläni vinkkejä kinkkisiin sisustuspulmiisi tai tavaran minimointiin liittyvissä ongelmissa. Tervetuloa!

Projektiin liittyen näet kuvissa pienen "sniikki piikin". Minua sponsoroi muunmuassa upeat MAGISSO ja LAPUAN KANKURIT. Kuvien mustat mattapintaiset kulhot ovat täyttä taikaa! Kerron taatusti lisää! Jos et malta odottaa, löydät kyseisiä tuotteita SALKARIN Pop Up-sisustuskaupasta Rewell-centterin toisesta kerroksesta. Nyt, mukavaa Torstaita! Pian on Pääsiäinen!


2 kommenttia

  1. Todella kivan kuuloinen yhteistyö! Hienoa luovuutta!! Peukkuja! Ja pitääkin lähteä kehittelemään jotain tuollaista tännekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Mekin ollaan täällä innoissaan :) Terkkuja sinne <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne