4 tuoretta kirpputorilöytöä + kaunis tyttöni

27. huhtikuuta 2016

kaunis tyttö ja kori

käsinpunottu kori

juuttisiivilä ja keramiikkaruukku

ryijy sisustuksessa

Keskiviikko! Kiersin tänään pitkästä aikaa kirppareilla. Tein 4 upeaa löytöä! Tavaran merkitys on pienentynyt omassa elämässäni radikaalisti ja siksi en nykyään osta paljoa, mutta kun kohdalle sattuu helmiä, päätyvät ne edelleen ostoskoriini. Alimpien kuvien "ryijyn" stoori on mielenkiintoinen. Näin tekeleen Jupiterissa ensimmäisen kerran jo muutama viikko sitten, ostin sen melkein. Kävin pikaisesti Jupiterissa myös eilen ja muistin hämärästi nähneeni samoisen ryijyn.  Tänä aamuna jostakin kumman syystä, mahdollisesti kuva inspiraatio PINTERESTISSÄ, sai minut haluamaan tuon ryijyn. Niinpä ajoin Jupiteriin ja onnistuin saamaan sen itselleni. Maksoin uniikista sisustusunelmastani 10 euroa. Haluaisin laittaa sen keskelle, sängyn yläpuolelle, mutta toistaiseksi se ei onnistu sängynpäädyn takia. Ottaisin päädyn kokonaan pois, mutta maalipinta sen takana on hiukan kärsinyt. Löysin myös ison korin [4€], keramiikka ruukun [2€] ja juutista tehdyn "fairtrade" siivilän [80 c]. 

Kaunis tyttöni on pukeutunut ystäväni Heinin POSTAUKSEN inspiroimana minun paitamekkooni. Tyttöni on ihastuttava ja aivan huippu malli. Häntä kun pyytää poseeraamaan, ei asennot ja ilmeet lopu. Luonnollinen, hento ja aivan täydellinen! Mukavaa illan jatkoa!

6 kommenttia

 1. Aivan mahtavia löytöjä olet tehnyt. Ryijy on todella upea ja upean sävyinen, ja keramiikkaruukku myös niin ihana.
  Kauniita kuvia kauniista tytöstäsi, herkkää, mutta kuitenkin vahvaa. :)
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Toivottavasti pian törmätään jossain <3

   Poista
 2. Ihania kuvia. Tyttö on ihan pro editorial-malli:) Tuo korikin miellyttää silmää.

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt! Ryijy jakaa varmasti mielipiteitä; joillekin se on lapsuuskodin rasitus mutta joillekin taas makrame-tekniikan jälleen nostaessaan päätä huippu löytö. Sopii loistavasti kotiisi!
  Voisiko teesiivilä olla rottinkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Siinä siivilän lapussa luki "Juteworks" ja jossain muussakin kohtaa nature jute tai jotain ;) .....:O siksi laitoin sen tuohon....tiedä sit... :D Niin ja siis se oli käyttämätön ja tuo oli sellanen tuoteselostelapun tyyppinen, jossa luki myös tuo "fairtrade" Terkkuja Hannelelle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne