Joko & Anna kylässä / Annan luona!

26. huhtikuuta 2016

Lifestyle kuva


keittiön tiiliseinä

tunnelmallinen makuuhuone

minimalistinen makuuhuone

diy ideat

valoisa sisustuskuva

koruteline ikkunalaudalla

kukkakimppu ikkunalla

Kerroin muutama päivä sitten uusista raikkaista ideoista. Tämä on uuden postauksien sarjan "Joko & Anna Kylässä" ensimmäinen osa. Sarja poikkeaa muista tekemistäni sarjoista siten, että teemme tätä yhdessä ystäväni KAUNIS ARKI BLOGIN Annan kanssa.  Anna on raikas ja inspiroiva persoona! Olen superiloinen yhteisestä projektistamme. Tulemme kyläilemään mielenkiintoisissa paikoissa. Tapaamme upeita ihmisiä ja ihastelemme kauniita koteja ja tiloja. Postaukset ovat sisustus-ja lifestylepainotteisia ja ulottuvat Vaasan ja jopa Suomen rajojen ylitse. Joskus käymme kylässä yhdessä, joskus yksin. Jokainen aiheeseen liittyvä postaus jaetaan "Joko & Anna Kylässä" FB-sivuille. Jaamme sivuille myöhemmin omat esittelymme sekä muuta postaussarjaan liittyvää inspiraatiota.  Löydät sivut TÄÄLTÄ! 

Paras tapa aloittaa "Kylässä" sarja on käydä kylässä! Niinpä Joko, siis minä, kävin kylässä Annan luona. Kaunis ja valoisa koti sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa. Varsinainen helmi! 43 neliön kaksio on sisustettu maltillisen kauniisti.  Tavaraa on vähän, joka saa minimalistin sydämen lyömään muutaman ylimääräisen kerran. Mieleeni jäi erityisesti, kun Anna kertoi tekevänsä DIY-juttuja miehensä kanssa. Kuvissa näet esimerkiksi yöpöydän, jonka Anna ja hänen miehensä ovat yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet. Uniikkia ja kaunista! 

Aurinkoisen iltapäivän hetki Annan luona oli mukavan rentouttava. Suunnittelimme kivoja juttuja, joista sinäkin saat tulevaisuudessa nauttia. Tervetuloa kanssamme kylään! 

pinnasänky

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne