Kysymyksiä sinulle, vuokra-asuntojen bongailua, kaikkien aikojen lifestylekuva ja blogivinkki kauniista kuvista tykkääville

7. huhtikuuta 2016

pehmeä lifestylekuva

Olen bongaillut alustavasti stylejä vuokrakämppiä. Kerro minulle, kuinka sinun asunnon myyntisi ja vuokra-asunnon löytyminen sujui. Minusta yhtälö vaikuttaa hankalalta. Etsitkö vuokra-asuntoa etukäteen vai odotitko, että koti oli myyty? Kerro kokemuksistasi! Minä olen joka tapauksessa käynyt katsomassa kahta asuntoa ja huomenna tsekkaan kolmannen. Kaikki erittäin kivoja, sellaisia joissa voisin blogata sisustuksesta. Jännä tilanne, sillä ennemmin tai myöhemmin me tästä muutamme jonnekin. Minne? Haikeana mietin, että elämme viimeisiä viikkoja, kuukausia ja aikoja tässä osoitteessa. Maanantaina asuntoamme esitellään yksityisesti eli joku on  siis jälleen kiinnostunut.

Postauksen kuva on minusta yksi kaikkien aikojen parhaista lifestylekuvista. Sen on ottanut ihastuttava Loretta, blogista ALL THE BEAUTIFUL THINGS. Loretan blogi sisältää aivan ihania luonnonläheisiä kauniita kuvia. Suosittelen, jos kuvia tykkäät katsella! Mukavaa illan jatkoa! Ostin itselleni RESIDENCEN irtonumeron, jota lähden selailemaan n-y-t...NYT!

Than´k you sweet Loretta for all the great inspiration! XoXo

6 kommenttia

 1. Me odotimme lopulliset kaupat asunnostamme ja sitten vasta aloimme etsimään uutta asuntoa. Omamme löytyi Torin kautta. Toki jos haluaa jostain tietystä yhtiöstä tai talosta asunnon ja tietää että sinne on pitkät jonot, niin hakemusta vaan menemään. Onnea myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi <3 Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onpas ihana kiva, iskee... Helpottaisikohan siirtymää, jos saisitte osan tavaroista jonnekin varastointiin ettei kaikkea tarvitsisi roudata vuokrakämpän kautta mukana? Tosin teillähän sitä turhaa tavaraa ei ole... :)
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii Nonnuska <3 No, me ollaan kuule tehty hiukan suunnitelmia ja meinataankin asua vuokralla ehkä jopa hiukan pidemmän aikaa. Emme siis tällä hetkellä etsi ollenkaan uutta :D Mun pitääkin kirjoitella myös tästä päätöksestä myöhemmin ;) Mukavaa viikonloppua Nonnalle! <3 Juu, ja aika vähän tätä kamaa on!

   Poista
 3. Meillä on aina ollut tarve saada heti uusi asunto, vaikka oma ei olisikaan vielä mennyt kaupaksi. Vuokra-asuntoa on siis etsitty heti. Tietysti meillä on aina ollut kyseessä paikkakunnalta muutto ja tietty päivämäärä takarajana, jolloin on oltava uudessa osoitteessa töiden takia. Luulenpa, että saatte muuttaa jo ennen kesää, sillä kotinne menee kaupaksi luultavasti melko nopsaan! Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mun on vaikea kuvitella, että näin sisustusfriikkinä ja melko tarkkana...uskaltais jättää sen vuokrakämpän etsinän ihan siihen päivään, kun kaupat on tehty ;) Oi, mistä silloin yhtäkkiä löytäs kivan???? Ja nyt kun me suunnitellaan, että asutaan vuokralla pidempään, eikä etsitäkkään uutta taloa heti...Terkkuja Hannalle! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne