Mitä tein viikonloppuna?

25. huhtikuuta 2016

jalat hiekkarannalla

lifestyle kuvia

Mukavaa Maanantaita! Mitä tein viikonloppuna? Vaikka mitä! Lauantaina juhlittiin syntymäpäiviä ystävien ja sukulaisten kanssa. Miriam täytti 13 ja Henning 8-vuotta. Päivä sisälsi paljon elämää ja litra tolkulla jäätelöä. Viikonlopun aikana leikkasin 50 ruusupuskaa, haravoin reilut 100 neliötä nurmikkoa ja heitin pois roskaa. Tämän hetkinen oloni on kuin huonokuntoisella vanhuksella. Joka paikkaa kolottaa, huh! Kädet ovat rakoilla ja niissä on ruusunpiikkejä. Judit on tulossa kipeäksi ja valittaa kurkkuansa ja ulkona sataa räntää. Viikko alkaa hiukan negatiivisissa tunnelmissa, mutta ei anneta sen häiritä. Vietän tämän illan sairaalassa, iltavuorossa. Tuleville päiville toivon sydämeni pohjasta aurinkoa ja hyvää mieltä, sullekin! Mukavaa tätä päivää!


2 kommenttia

  1. Minä ajattelin laistaa tänä vuonna haravoinnin ja ajattelin, että jos ne nuo lehdet yms. olisivat lannoitteena tulevalle nurmelle ja pensaille. Saa nähdä kasvaako ne sitten yhtään paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haravoin ne kuoppaan ja täytteeksi...oli pakko saada nurmikko siistimmäksi kun on näyttöjä...en nimittäin haravoinu viime syksynä ja näytti toi piha aika karseelta. Joo, hyvää lannotetta tollanen roska on ;) Terkkuja Aikulle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne