Päivän asu + vaatelöytö FB kirpparilta

29. huhtikuuta 2016

nuori kaunis malli

päivän asu

auringonlasku hiuksilla

valkoiset adidaksen tennarit

Perjantai-iltaa ja päivän asu.  Takki, joka kuvissa näkyy, on vaatelöytöni PULINA KIRPPIKSELTÄ. Maksoin takista muutama viikko sitten kympin. Olen tuunannut sitä hiukan itse. Takin reunoilla nimittäin oli koristeompeleita, jotka eivät aivan sopineet minun makuuni. Näin on hyvä! Edelleen käytössäni on talven "kapselikomero" vaatteet, mutta pikku hiljaa täytyisi alkaa perustamaan "kesäkapselia". Tosin mustat Top Shopin slimfit farkut toimivat aina. Otin jälleen tyttöni malliavustajaksi. Hän on edelleenkin aivan superihana! 

Vapun juhlinta alkaa pian. Itse menen huomenna töihin ja viihdyn siellä aamusta iltaan. Minulla on aivan ihania työkavereita eli töihin meno ei harmita. Saa nähdä ehdinkö ottamaan vappukuvia. Ainakin Instagrammistani niitä pian löytyy! Instani löydät TÄÄLTÄ! 

/Yritän aktivoitua kirppishommien kanssa ja pyrkiä etsimään vaatteeni käytettyinä. Osallistun muutaman viikon kuluttua Loftetin järjestämälle VANHAT VAATTEET UUSIKSI kurssille tarkoituksena saada inspistä kierrätysvaatetukseen ja itse tekemiseen./

2 kommenttia

 1. Ihana takki, löytäisinpä minäkin tuollaisia.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli kyllä huippulöytö :) Terkkuja Kristiinalle! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne