Piristystä kasvoille + pohjameikkini

20. huhtikuuta 2016

inikan mineraalipuuteri ja kabuki harja

meikkiasetelma kuva

Huomenta! Järkyttävä sää, tuulee ja tuiskuaa! Toisaalta ärsyynnyn sään päivittelystä somessa. Niin kauan, kun Suomessa asutaan ovat kevät kelit tällaisia, valitettavasti. Muistelen esimerkiksi nuoruuttani, kun hengailimme vapputorilla jakkutakit päällä ja räntää satoi. Se melkein kuului asiaan. Toki tämä sää on tylsä! Kaikki näyttää liian harmaalta, sekä sisällä että ulkona.

Eilen, kesken päivän, paistoi hetken aurinko. Roudasin meikkini olohuoneen pöydälle ja otin muutaman keväisen "meikkikuvan". Meikkaan todella vähän. Joskus minua jopa harmittaa laiskuuteni meikin suhteen, saatan nimittäin laahustaa ihmisten ilmoilla naama kalpean meikittömänä, ihan muina naisina. Peilistä minua katsoo usein harmaa hapsukka, mutta ei tänään. Menen illaksi töihin ja silloin yleensä teen kevyen meikin. Sairaalan valkoiset vaatteet saavat minut näyttämään entistä kalpeammalta, ilman meikkiä näyttäisin niissä kuolleelta. Suosikkipohjameikkini muodostuu INIKAN tuotteista. Olen käyttänyt kyseisen merkin mineraalipuuteria jo pitkään ja tykkään tuotteesta erittäin paljon. Tulos on luonnollinen, hengittävä ja kevyt. Sain hiljattain kokeiluun tuotesarjan pohjustus ja peitevoiteen sekä nestemmäisen meikkivoiteen ja aurinkopuuterin. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen. Minulle tosin pohjaksi riittää kosteusvoiteet sekä mineraalipuuteri ja aurinkopuuteri. Meikkivoidetta en käytä läheskään aina. Kun ilma on näin harmaa, on kiva katsella valoisia ja raikkaita kuvia. Mieli ja olo virkistyy myös pienellä kotikasvohoidolla ja sipaisemalla meikkiä poskille. 

Blogini uuden ulkoasun yläpalkista löytyy nykyään kohta "alennuksia lukijoilleni". Kurkista sinne! Sieltä löytyy tällä hetkellä kolme alennusta lukijoilleni. Kaksi niistä liittyy juurikin kauneudenhoitoon. Mukavaa keskiviikkoa! 

*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne