Rentouttava hetki+ lukija-ale Jurliquen Aromaterapiakasvohoitoon

6. huhtikuuta 2016

wasa sports club kollaasi

/Postaus yhteistyössä HOME OF KIKAS kanssa/

Eilen silmiini osui mahtava uutinen Home Of Kikasin FB-SIVUILLA. Home Of Kikas on tullut kaupunkiin. Aivan upeaa! Olen tehnyt "Kikasin" Marikan kanssa yhteistyötä jo pitkään ja kokeillut hänen käyttämiään  JURLIQUEN tuotteita monessakin yhteydessä. Tänään sain kutsun testata Jurliquen "Aromaterapia Kasvohoidon" kuivalle iholle. Tiedätkö tunteen, kun elämä on kohdellut olemustasi hiukan kovalla kädellä ja olet väsynyt, ja kun sen jälkeen pääset kasvohoitoon rentoutumaan? Tämä tarjous tuli minulle parhaaseen mahdolliseen aikaan. Olen väsynyt, samoin ihoni. Hetki oli täydellinen. Puolentoistatunnin hoitoon kuuluu kasvojen puhdistus, kuorinta ja kosteutus sekä hartioiden ja käsien  kuorinta, hieronta ja kosteutus. Hoitoa koko rahan edestä!

Niin ja se paikka. Home Of Kikas on todellakin tullut lähelle meitä Vaasalaisia, sillä uusi vastaanotto sijaitsee WASA SPORTS CLUBIN tiloissa Palosaarella, solariumkoppien vieressä.  On myönnettävä, että olen hiukan mukavuudenhaluinen ja nautin lyhyestä matkasta Kikalle. Sovimme myös, että kertomalla olevasi blogini lukija saat Jurliquen aromiterapia kasvohoidon 60 eurolla [normaali hinta 70€] ja kaupanpäälle "Intense Recovery Mask" kasvonaamion [15ml]. Marika on paikalla WSC:lla vain tiettyinä päivinä. Päivät ovat Maanantai ja Tiistai 16-20, Torstai 14-20 ja Perjantai 9-14 sekä joka toinen viikonloppu. Voit varata aikasi puhelinnumerosta 044 5038083. Marika ottaa toki vastaan edelleen myös Raippaluodossa.

Tämä on sydänten yhteistyötä! Marika on huikean upea ihminen. Hän taitaa ihonhoidon salat ja suosittelen häntä sydämmeni pohjasta! Jos, et vielä tunne Jurliquen luonnonkosmetiikkasarjaa, voit lukea siitä TÄÄLLÄ!
Tervemenoa sanon minä! Käytä lukijatarjous hyödyksesi! Superpaljon ihon hoitoa koko rahan edestä! 

/Kääk! Meidän asuntoa näytetään yksityisesti ensimaanantaina, jännää! Myynti-ilmoitus löytyy TÄÄLTÄ! Saat myös jakaa ilmoitusta kavereillesi, jos haluat. Kiitos!/

2 kommenttia

  1. Voih, näin flunssan kourissa sängynpohjalla maatessa kasvohoito kuulostaisi paremmalta kuin hyvältä! Enpä varmaan siitä kuitenkaan pystyisi nauttimaan, koska hoitoa hankaloittaisi keuhkoja repivä yskä ja tuskin nenänikään osaisi olla vuotamatta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä ehit parantua <3 Sit meet...tuo on aivan ihana käsittely. Terkkuja ja parantumista <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne