Työstä vapaa Perjantai, Plantagenin aleruukut ja siivousta ensinäyttöä ennen + muutama äksidentti

1. huhtikuuta 2016


Pitkästä aikaa minulla on työstä vapaa Perjantai! Päätimme vaihtaa hiukan työvuorojeni päiviä ja perjantain sijaan teen hetken maanantaita. Minua tarvitaan töissä silloin, kun potilaita on paljon. Tänään puunataan, sillä meidän asunnon ensinäyttö on tulevan viikon Tiistaina. Vaihdoin kukille multia ja löysin eilen Plantagenilta aleruukkuja. Kuvan ruukut maksoivat yhteensä kahdeksan euroa. Huikea löytö! 

Muuten elämä rullaa normaalisti. Tähän viikkoon on tosin mahtunut lapsen huulen ompelemista,  hammaslääkärikäyntiä, röntgeniä, pissatulehdus, penisiliiniä ja tikkien poistoa. Monenlaista siis! Nyt mä lähden, moi! Mukavaa viikonloppua! Asuntomme myynti-ilmoitus löytyy TÄÄLTÄ!! Saa jakaa! 

/KN2:N stailaukseni viivästyy hiukan, koska huonekalujen toimitus kestää. Puhuin Tiistain-tapaamisesta kyseisessä paikassa, mutta se perutaan. Ilmoitan uuden ajankohdan heti, kun homma on valmis!/

5 kommenttia

 1. Kaunis koti! Toivotaan lyhyttä myyntiaikaa..:)

  VastaaPoista
 2. Olin merkannut tän päivän kalenteriin, mutta onneksi tulin tarkistamaan mikä on tilanne. :) Kauankohan tapahtuma siirtyy? Pitäisi muutenkin käydä huonekaluostoksilla ja ajattelin hoitaa kerralla kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tsekkasit! Harmittaa itteäkin niin hirveesti...kun tavaran toimittajien puolesta viipyy...mutta tämän viikon aikana olis tarkotus tehä :) Mä ilmottelen uuden päivän tapaamiselle heti, kun sen niiden kanssa olen sopinut <3 Palaan asialle!! Terkkuja! <3

   Poista
  2. Ja muuten, tule sitten käymään siellä....tosi kivoja huonekaluja löytyy :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne