10 toisiinsa sopivaa perusvaatetta kesäkapseliin ja inspiroiva vaateluento

13. toukokuuta 2016

*Postaus sisältää manoslinkkejä, ne ovat merkityt tähdellä.

Perjantaita ja 10 toisiinsa sopivaa perusvaatetta kesäkapseliin! Kuten kuvakollaaseista huomaat, ovat kaikki alaosat yhdistettävissä kaikkiin yläosiin. Tämä kiteyttää kapselikomeron idean. Luonnollisestikin kollaasin vaatekappaleet ovat minun makuni mukaiset. Jos sinä valitsisit omasi, näyttäisi kollaasi eriltä. Perusidea on kuitenkin se, että kaapistasi löytyy perusvaatteita, jotka voit yhdistää keskenään. Jätin postauksen ulkopuolelle kenkäasiat, käsittelen ne erillisessä postauksessa. Kapselikomerosta puhuessani jätän aina ulkopuolelle alus- ja treenivaatteet. Tottakai kaapistani löytyy myös sellaisia.

Tilasin jokin aika sitten ZALANDOLTA SAMSOE O SAMSOE NOBEL PAIDAN* sekä THETA PAIDAN*. Nämä ovat loistava lisä kesäkomerooni. Theta-paidan olette nähneet ylläni jo muunmuassa edellisen postauksen kuvissa. Muut kollaasin vaatteet: MARIMEKON ODYLIA MEKKOFARKUT LINDEXMUSTA HAME LINDEXMUSTAT JAMIE SLIMFIT FARKUT TOP SHOP*BOMBER JACKET ZARAVAALEA GRDIGAN ZARA ja MUSTA NEULETAKKI HM.

Jos haluat, voit tehdä itsellesi kollaasin osista joita tarvitset kesäkomeroosi. Tämän kaltainen kuvakollaasi helpottaa hahmottamaan kokonaisuuden. Suosittelen! Mukavaa tätä päivää! Jos sinulla herää kysymyksiä "kapselikomeroon" liittyen, bring it on! Nyt lähden kirpparille. Eilinen "vanhat vaatteet uusiksi" luennoitsija Aija Rouhiainen inspiroi minut täysin. Nainen ostaa uutena vain alusvaatteet ja kengät, huikeeta! Kaikki muut vaatteet hän tuunaa kirppareilta löytämistään vaatteista. Eilen hän esitteli meille lukuisia aivan upeita vaatteita, jotka hän oli tuunannut vanhoista. Olin fiiliksissä! Niin juuri tämän inspiraation takia lähden sinne kirppikselle! Ihana olisi, että vaatteet löytyisivät vanhoista! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne