Erittäin henkilökohtaista: Mietteitä omasta blogistani, itsestäni ja bloggaamisesta

18. toukokuuta 2016


stailattu asetelma

Hyvää iltaa! On aika dyykata ajatusten syvemmille vesille! Kahvimukin äärellä pohdin tänään  omaa blogiani. Olen kirjoittanut pian 7 kokonaista vuotta, hurjat määrät tuotettua tekstiä lukihäiriöiselle ja kärsimättömälle naiselle. Yläasteen päästötodistuksessani äidinkieltä koristi numero 5 [4-10]. Luulin silloin etten saisi kirjoittaa, koska en ole sitä tyyppiä. Olin huono, huono pisteiden ja arvosanojen mittapuilla. 

Seuraan blogeja enää vähän. Luulen, että blogimaailma elää murroskautta ja jotain uutta syntyy. Itse haluan tällä hetkellä uutta! Haluan kuvia, ääniä ja tunteita. Haluan kehittää omaa blogiani sellaiseksi, että se tarjoaa paljon muutakin kun vain kuvia ja tekstejä. Kyllästyn helposti saman toistamiseen niin omissa tekemisissäni, kuin toistenkin. Vaihtelu virkistää ja kehitys vie eteenpäin!

Täytin muutama päivä sitten veroilmoituksen ja ilmoitin blogini kautta saamat hyötyni. Täytin velvollisuuteni. En silti halua ajatella blogiani kylmänä mainosblogina, joka syytää postaus toisensa jälkeen mainoksia purnukoista ja nippeleistä. Ennen olin erittäin skeptinen mainontaan blogeissa, nykyään hyväksyn asian paremmin. Eivät ne ole pahasta, eivätkä ne myöskään tee minusta ökyrikasta liiraria. Tässä minä olen, Joko, 44-vuotias, joka ottaa selfieitä, tekee asetelmia kahvimukeista ja kukista, suunnittelee asuja ja sisustuksia, ylläpitää lukuisia FB-ryhmiä, opiskelee sisustusartesaaniksi, hoitelee 4 lasta ja potilaita päivystyksessä. 

Tänään, ihan hyvä fiilis! Herkistyin hetki sitten, kun katsoin lapsiani. Minulla on kaikki, vaikka tämä viikko muuten on värjääntynyt harmaaksi ja synkeäksi. Ensi viikolle on kuitenkin jo luvattu aurinkoa ja sortsikelejä! Mukavaa Keskiviikko-iltaa! Toivottavasti blogini jaksaa inspiroida sinua, sillä se on kaiken tarkoitus! 

/Joko

14 kommenttia

 1. Jaksaa se inspiroida, kiitos sinulle :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana <3 Kiitos! Hyvä, että jaksaa :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluan kehittyä ja kehittää!! Absolutely!! Kaikki ideat vaa kehiin!

  VastaaPoista
 4. Tämäkin ihana aseteltu kahvikuppikuva piristi mukavasti aamua! Blogisi on muuttunut viime vuosina, ja minä tykkään! Täällä on aina kaunista katseltavaa!

  VastaaPoista
 5. Itse jaksan ihastella sun kuvia, ihan erityinen tunnelma aina<3

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti jaksaa inspiroida. Niin tunnelmallisia kuvia joka kerta, kuten myös nyt <3

  VastaaPoista
 7. Kyllä tämä sun blogi aina vaan inspiroi! Itse olen muutoksissa vastaan haraava jumikapula. On tarpeellista, että on myös sinun kaltaisiasi eteenpäin menijöitä - muuten asuisimme edelleen luolissa :)

  VastaaPoista
 8. Elämähän on pelkkää muutosta. Ja itse nautin siitä. En malttaisi toistaa samoja rutiineja vuodesta toiseen, olen siihen liian kärsimätön ja liian utelias. Haluan nähdä ja kokea mitä kaikkea elämällä on tarjottavana, mutta ymmärrän että toisaalta minulla on jo kaikkea ja vähän enemmän. Niin kuin sinullakin. Näiden kahden välille kun löytäisi sen tasapainon.

  Ja kyllä sinä inspiroit, ainakin minua.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne