Kesää kotona, upeita kirppislöytöjä ja vinkki loistavaan blogikirjoitukseen

25. toukokuuta 2016

sisustusaiheinen kuvakollaasi

Kaksi vapaapäivää ovat takana, olen säätänyt jos jonkin moista. Ensinnäkin olen vaihtanut multia kotiviidakossani ja hakenut hoidosta Kiinanruusuni. Kevät ja kesä ovat kivaa aikaa sisustamisenkin suhteen. On aivan ihana yhdistää luonnon vihreys valkeaan. Kollaasin kuvissa vilahtaa useampikin kirppislöytöni. Viimeisimmän hain eilen, pieni metallinen pöytä. Maksoin siitä 5 euroa ja vielä eilen se oli valkoinen. Tänään se on matta musta ja sopii täydellisesti Kiinanruusuni alle, joka niinikään on aikoinaan hankittu Facebook-kirpparin kautta. Myös Lyyraviikuna ja Onnen Bambu ovat kirppikseltä. Siitä olen ylpeä, että kotimme on hyvin pitkälti sisustettu itse tehdyllä ja käytettynä ostetulla. Se onkin paras vinkkini persoonalliseen sisustamiseen. 

Nyt toivotan sinulle mukavaa Keskiviikko-iltaa! Lähden ulos! Siellä sataa ja tuulee, ihanaa! 

Jos haluat lukea jotakin loistavaa, suosittelen sinua kurkistamaan ystäväni Lauran blogipostauksen NAURETTAVA ANARKISTI! Samaistun melkolailla Lauran kirjoitukseen. Minäkin myin String-hyllyni ja kaikki muumimukit, koska niitä näkyi kaikkialla ja voisin erittäin hyvin kuvitella meneväni linnan juhliin kirppismekko ylläni tai jopa paljain jaloin, kuten eräs superjulkkis hiljattain teki.

5 kommenttia

 1. Jos pääsisin linnanjuhliin niin joko tekisin pukuni itse tai ostaisin käytettynä jostain. Yhden juhlan takia en pukua teettäisi. Oma hääpukukin oli käytetty minulle tuunattu, jonka myin sitten eteenpäin. Se kyllä on jäänyt harmittamaan. Tunnistan itsestäni tuon massapakoisuuden. Kun kaikilla on jotain, se ei tunnu oikein persoonalliselta enää sen jälkeen. Tämä on sellainen aihe, joka itseäni kiinnostaa tosi paljon. Miksi haluta samanlaista. Turvallisuushakuisuutta ehkä? Toisaalta sen ymmärtää tosi hyvin. Jos joku näyttää hyvältä, niin miksi sitä ei ostaisi omaankin kotiin. Tosi mielenkiintoinen postaus. Ehkä jossain vaiheessa teen tästä omankin postaukseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mielenkiintoista....tosin on se myös ainakin omalla kohdallani niinkin, että jos joku miellyttää sisustajan silmääni niin hankin sen siitä huolimatta itselleni oli se harvinainen tai joka kodista löytyvä . Sitten tosin kun jotain näkyy joka kuvassa alkaa se kyllästyttämään pidemmän päälle :D Terkkuja <3

   Poista
 2. Kiva, että pöytä sai uuden kodin. Nythän se on aivan täydellinen! ;) terkkuja täältä rempan keskeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se on aivan ihana <3 Tsemppiä remppaan <3

   Poista
 3. Kiitos ihana :) Tuntuu hyvälle, että tekstistä löytyi takaa samoja tunteita.

  Parasta sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne