Kesäisen kapselikomeron perustaminen + 3 yläosaa

2. toukokuuta 2016


* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mukavaa Maanantaita! Kesä tulee ja aurinko paistaa. Koska sisustaminen on meillä asunnon myymisen takia tällä hetkellä "jäissä", on loistava aika perehtyä muihin asioihin. Sanottaisiinko vaikka, että " Löytö goes fashion". Olen laittanut itseni pienimuotoiselle kesäkuurille ja tarkoitukseni on aloittaa uusi "sokeriton" kausi. Viimeksi onnistuin omasta mielestäni loistavasti 100 päivää ilman sokeria. Sorruin vain muutaman hassun kerran ja nekin kerrat olivat etukäteen suunnitellut. 

Palataan teistä monia kiinnostavaan aiheeseen "kapselikomero". Kuten useat teistä tietävät, minulla on sellainen. Koska kesä on lähellä, on minun perehdyttävä "kesäkapselin" perustamiseen. Ajattelin pitää sinut tällä kertaa alusta asti mukana. Kaapissani on tällä hetkellä melkein vain tummia talveen sopivia vaatteita. Osa niistä on kuitenkin helposti yhdistettävissä kesävaatteiden kanssa. 

Kuvien yläosat ovat ensimmäiset kesäkapseliini hankkimani vaatteet. Ne ovat kaikki merkkiä SAMSOE O SAMSOE. Kapselikomero perustuu siihen, että kaapistasi löytyy vaatekappaleita, jotka ovat lähestulkoon kaikki yhdistettävissä keskenään. Vaikka vaatteita olisi määrällisesti vähän, on asuvalikoimasi siitä huolimatta hyvä, juuri helpon yhdisteltävyyden takia. Tämä homma toimii! Olen todennut tämän itse, oman kokemukseni perusteella. Pukeutumiseni ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa! Suosittelen! 

Seuraavaksi vuorossa on alaosien etsiminen. Niitä en tarvitse montaa, sillä jo olemassa olevat alaosat sopivat yksiin näiden yläosien kanssa. Hakosissa on jonkin sortin minimalistinen housuhame ja vaaleat diskreetisti rikkinäiset farkut. Mukavaa tätä viikkoa! 

Kuvat: Zalando! THETA PUSERO *, SIFF T-PAITA * ja SAMSOE O SAMSOE NOBEL PAITA *

/Loistava lausahdus, tuo itseensä uskomisesta!/

2 kommenttia

  1. aloitin itsekin sokerittoman viisi päivää sitten. En tiedä onko sen vaikutusta, mutta tuntuu etten ole niin turvoksissa koko ajan. Onnea kapselihommiin. Loistava idea. Itsekin toteuttaisin, jos olisi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Parempi on ilman sokeria :) Juu, kapseli on nyt jo nopea ja helppo perustaa....kun sen on jo kerran tehny....vähä kun olis joku rutiini ;) Terkkuja Terhille <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne