Kukkia kaikkialla, mekkoja nuorille neidoille ja huono alku viikolle

17. toukokuuta 2016

kukkia kädessä

zaran kukkamekko

ketunleipiä

zaran kukkamekko

kukkia nurmikolla


tytön kukkamekko


Tämä viikko on saanut huonon alun. Työputki päättyi eilen ja olen väsynyt. Aamulla nousi kuume ja kurkussa on kaktus. Huono ajoitus sillä tällä viikolla on paljon tapahtumia. Onnellinen olen kuitenkin siitä, että sain Maanantaina suoritettua erään näytön ja olen nyt viittä vaille valmis sisustusartesaani. Syksylle jää vain pari juttua. Kävin äskettäin tyttöjen kanssa metsässä kuuntelemassa linnunlaulua ja katselemassa kukkia. Olemme kukkaistyttöjä, näemme kukkia kaikkialla, myös juhlavaatteissa. Kevätjuhlat lähestyvät ja suunnitelemme todella kivaa yhteistyötä ihanan kukkakauppa ANEMONEN kanssa liittyen juurikin juhliin, lapsiin ja kukasiin. 

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun Ruotsin matkamme lähestyy. Meistä jokainen odottaa innolla entiseen kotikaupunkiimme Katrineholmiin matkustamista. Ruotsin matkat ovat kuuluneet kiinteästi elämäämme 2001 vuodesta alkaen. Olemme matkustaneet Ruotsin ja Suomen väliä todella paljon. Meillä on selvät matkahommat ja pakkausrutiinit. Lapset odottavat matkaa kuin kuuta nousevaa. Lähellä se on! Aurinkoista Tiistai-iltaa!

Sisätää mainoslinkkejä, linkit ovat merkityt tähdellä

Mekkojen kuvat: ZARA ja ZALANDO*

2 kommenttia

  1. Paranemisia! Sovitin eilen tyttären kukkamekkoa, ja se sopii myös minulle :) kiva kun aikuisen tyttären kanssa voi käyttää samoja vaatteita. Lainaan sen nuorimman pojan valmistujaisiin. Kengät ostin eilen, nyt tässä kaivataan enää rintaliivit ja joku huivi tms., niin asu on valmis. Mukavaa Ruotsinmatkaa teille, toivottavasti koko perhe on terveenä silloin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yvonne! Meillä on onneksi kaikki muut ollu niin paljon täs kipeinä, että tuskin heille enää mitään tulee :D Mutta joo, terveenä on kiva olla <3 Voi tota juhlavaatetusta....siinä on aina hommansa. Nyt pitäs neljälle keksiä :D Terkkuja Yvonnelle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne