Lifestylekuvia, kirppislöytöjä ja mikä lie migreeni

31. toukokuuta 2016

instagram kuvakollaasi

Lifestylekuvia olkaa hyvät! Päivä kului kuin siivillä. Aamulla nautimme TOVE SUSANNAN kanssa aurinkoisen brunssin Fazerin kahvilassa. On upeaa, kun saa olla tekemisissä idearikkaiden mukavien ihmisten kanssa. Tove on juurikin sellainen. Kiitos hyvästä seurasta!

Muuten päivä kului lapsia kuskatessa ja kirpparilla. Päätin jokin aika sitten, että yritän hankkia suurimman osan vaatteista kirpparilta. Kävin Combossa ja löysin kuin löysinkin juhlavaatteita lapsille. Löysin myös maljakon, johon olen täysin ihastunut [kuvassa alhaalla oikealla]. Maksoin siitä kaksi euroa.

Päivää on varjostanut päänsärky tai mikä lie migreeni. Nyt on ladattava akut! Huomenna saamme kotiin "puuttuvat palaset". Kyllä sen vain huomaa, kun kaksi neljästä lapsesta on poissa. Hirveä ikävä äidillä! Mukavaa Keskiviikkoiltaa!

2 kommenttia

 1. Voi piiip # tuolle migreenille...sama perttanan vaiva täälläkin. Viimeksi lauantaina yritin irrottaa koko pään, joten mies katsoi parhaaksi kiikuttaa minut ja pään kipupiikille.

  Maljakko on kaunis löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vitsi migreeni on hirvee vaiva....onneksi mulla on sitä aika harvoin...sellaset pari kolme kertaa vuodessa ja ne on aina näihin stressiaikoihin, kuten just näin keväällä ennen lomaa ja talvella ennen joulua :D Urgh, mutta niin tylsää ja se kun ainakin mulla vie useamman päivän....itse päänsärky kestää muutaman tunnin tai maks päivän mutta se ennen ja sit se jälkeen pökkelö olo on karsee....no onneksi nyt oon oma itteni :) Terkkuja sinne <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne