Näin perustat kapselikomeron / Kesäkapseli 2016, vaihe 1

4. toukokuuta 2016


*Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit ovat merkitty tähdillä.

Olen selaillut/lukenut useita nettisivuja ja seurannut "kapselikomero" aiheesta kirjoittavia/tubettavia inspiroivia ihmisiä ympäri maailman. Olen koostanut minuun kolahtaneiden vinkkien perusteella "Kesäkapselin 2016" perustamisen vaiheet. Ennen vaihetta 1 oletetaan, että vaatekomero on tyhjätty ja käyttämättä jääneet/jäävät vaatteet ovat viety kierrätykseen. Aloitat perustamisen "kliinillä" mäntysuovalta tuoksuvalla vaatekaapilla, jossa jäljellä ovat vain ne kesävaatteet, jotka ovat lemppareitasi ja joita olet käyttänyt/käytät paljon. Itse olen päätynyt varastoimaan "talvikapselini " kannelliseen muovilaatikkoon, jotta vaatteet eivät vie tilaa kaapissa.


"Kapselikomero" tarkoittaa sitä, että omistaa minimaalisen määrän vaatteita, jotka ovat kaikki yhdisteltävissä keskenään. Toisin sanoen vaatteita on määrällisesti vähän, mutta saat niistä silti monia asukokonaisuuksia, koska ne ovat kaikki helposti yhdisteltävissä toisiinsa.

Vaihe 1. Inspiraatio ja suunnittelu on kaiken a ja Ö. Tämä pätee lähestulkoon jokaiseen asiaan, niin myös kapselikomeron perustamiseen.  Olen myös itse parhaillaan tässä vaiheessa. Kaappini on tyhjätty ja siivottu. Henkareilla ja hyllyissä ovat vain ne vaatteet "talvikapselistani", joita tulen käyttämään kesävaatteiden kanssa. Kapselikomeron suunnittelu lähtee inspiraatiosta. Jos käytössäsi on PINTEREST, voit luoda itsellesi taulun "Kesäkapseli 2016". "Pinnaa" tauluusi kaikki vastaan tulevat, sinua inspiroivat kesäiset asukuvat. Pian havaitset asuvalinnoissasi  toistuvuuden ja sinun on helppo bongata vaatekappaleet, joista mitä ilmeisemmin tykkäät. Jos et käytä Pinterestiä, voit vaihtoehtoisesti tehdä perinteisen "moodboardin" lehtien ja vaatekatalogien sinua inspiroivista kuvista.  

Omassa "Kesäkapseli Inspis 2016" moodboardissani toistuvat muunmuassa nämä vaatteet:

Pinterest "Kesäkapseli Inspis 2016" tauluni löydät TÄÄLTÄ!
Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne