Näin perustat kapselikomeron / kesäkapseli 2016, vaihe 2

6. toukokuuta 2016

minimaalinen vaatekomero

kapselikomeroon kuuluvat alaosat

mustia perustrikoopaitoja

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, ne ovat merkityt tähdillä.

Jatketaan! Olen tällä hetkellä edennyt kesäkapselini 2016 perustamisessa  vaiheeseen 2. Tätä ennen olen hakenut inspiraatiota PINTERESTISTÄ ja ympärilläni näkemästäni. Vaatekomero on imuroitu, pesty ja karsittu. Siirsin osan talvikapselini vaatteista muovilaatikkoon ja säilöin laatikon komeron ylähyllylle. Kaapistani löytyy nyt vain osa talvivaatteista, ne kesäkapselin vaatteisiin yhdisteltävissä olevat. Kuten kuvista näkyy, omistan useamman "aluspaidan". Trikoisia paitoja on omasta mielestäni oltava useampi. Minulla peruspaitoja on neljä kappaletta, 3 nudesävyistä ja 2 mustaa. Toinen mustista [viimeinen halppistrikooni] vaihtuu pian Zalandolta tilaamaani SAMSOE O SAMSOE* SIFF-PAITAAN. Mangon "eifeltornipaita" saa pian rinnalleen kuviottoman version SAMSOE O SAMSOE THETA PAIDAN*. Talvesta komerooni jätin 2 pitkää neuletakkia, mustan mekon ja 2 housut. Edellisen kesän vaatetuksesta jäljellä on musta kynähame ja Seppälästä viimekesänä  ostamani ohuet mustavalkokuviolliset housut. Uudempia hankintojani ovat HM:n paitamekko, jonka esittelin postauksessani TÄÄLLÄ ja CARAN PELLAVAINEN PAITAMEKKO*, esittely TÄÄLLÄ!

Ennen ensimmäisiä hankintoja kannattaa käydä läpi vaihe 2. Minun kakkosvaiheeseeni kuului kartoittaa mitä minulla jo on. Kun tiedät mitkä vaatteet jatkavat kesäkomerossasi tänä vuonna, voit suunnitella uudet hankintasi. Vaiheessa kaksi valitset ja mallaat ne, jotka tulet hankkimaan. Voit myös tehdä värikartan kesän vaatteistasi. Minkä värisiä vaatteita haluat hankkia kesäkapseliisi? On myös hyvä, jos teet budjetin koko kapselillesi tai lähinnä niille vaatteille, joita sinulta puuttuu.  Kertaus: käy läpi kaappisi. Mitä vaatteita sinulla on valmiiksi, mitä tarvitset lisää? Tämän jälkeen kirjaat ylös hankittavat vaatekappaleet. Vaatteiden hankkiminen on aikaa vievää puuhaa, älä kiirehdi. Etsi rauhassa! 

Seuraavassa postauksessani julkaisen hyviä esimerkkejä siitä, mitä toimivaan "kesäkapselikomeroon" on hyvä hankkia. Pysy kuulolla, kollaasi on pian valmis! Mukavaa Perjantai-iltaa!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne