Vlogia, naiselliset pehmeät hiukset ja arkinen pikameikki

12. toukokuuta 2016

kihara naisellinen tukka

ennen ja jälkeen kuva

arkimeikki

muodonmuutos kampaajalla| Postaus yhteistyössä STUDIOKSEN kanssa |

Toissapäivänä kävin jälleen Studioksella. Projekti hiukset jatkuu, tarkoituksena tuuhentaa ja antaa hiusteni kasvaa. Olen käyttänyt NIOXININ TUOTTEITA pian kaksi kuukautta ja tulokset ovat nähtävissä. Tyvi on tuuheentunut ja uutta hiusta tulee tiheämpään. 

Tiistaina kutrini saivat kesälookin. Kerroin Sannalle toiveistani hiusteni suhteen. Halusin naisellista, pehmeää ja vaaleampaa. Ei siinä tarvinnut selitellä sen kummemin, ammattilainen osaa. Tulos nimittäin on juuri toiveideni mukainen. Olen pitkään värjännyt hiukseni tummaksi, mutta todellisuudessa olen hiuksiltani melko vaalea. Tämä on ongelmallinen yhdistelmä, kun hiukset värjätään tasavärisiksi ja tummiksi. Vaalea tyvikasvu ei näytä tummassa kivalta. Nyt hiukseni ovat moniväriset ja vaaleammat. Värini toteutettiin käyttämällä legendaarisen VIDAL SASSOONIN värejä. Vidal oli Brittiläinen kampaaja, joka loi geometrisia helppohoitoisia hiustyylejä Lontoossa 1960-luvulla. Tunnettu mies! Sanna teki värini laittamalla erisävysiä raitoja ja loihti minulle lopuksi taikakiharat! Vielä tänäänkin, kahden nukutun yön jälkeen, kiharat ovat voimissaan. 

Hiusteni lisäksi minulle tehtiin arkinen pikameikki. Käytän meikkejä maltillisesti. Omaan arkimeikkiini kuuluu bb-voide, peitevoide, mineraali ja aurinkopuuteri sekä ripsiväri. Sanna antoi minulle vinkkejä arkimeikkiin. Päällimmäisinä mieleeni jäivät "Make-up blenderi" joka on monelle jo vanha juttu. Sienellä meikkikerroksesta tulee ohut ja luonnollinen. Vaasan EKOSOPPI myy lateksivapaita ja luontoystävällisiä sieniä, jotka sisältävät myös e-vitamiinia. Pakkauksessa on kaksi sientä ja se maksaa reilut 11 euroa. Sieni kastellaan ja ylimääräinen vesi puristetaan pois. Meikki voide sipaistaan kasvoille ja tuputellaan ihoon sienellä. Pyöreällä osaa käytetään otsaan, poskille ja leukaan ja kapeaa kärkeä silmäkulmiin, nenänpieliin ja näppylöihin. Käytön jälkeen sieni pestään saippualla ja laitetaan kuivumaan. Sieni kestää käytössä kuukausia, vasta kun se menettää kimmoisuutensa on se heitettävä pois. Myös Sannan käyttämä huulikiilto jäi mieleeni. Arkimeikkiin sopii parhaiten neutraali huulituote. Rajaukset ynnä muut jäivät pois ja huulilleni sipaistiin omien huulieni sävyistä kiiltoa, nudehuulet siis. Myös kulmakarvojen tärkeys painottui arjessakin. Itse olen laiminlyönyt kulmakarvahommat jo pitkään. Kevytkin kulmien korostus saa ihmeitä aikaan. Silmät rajattiin kevyesti ja se todella korostaa ruskeita silmiäni. Näistä meikkiasioista me tulemme kertomaan lisää sillä Sanna osaa hiusten lisäksi tehdä upeita meikkejä. 

Hiuksiin liittyen saat myöhemmin tarjouksen! 

/Vlogia harjoitellaan, siinä on tulevaisuus! Postauksen lyhyen videon kanssa meni tuntikausia, mutta harjoitus tekee varmasti mestarin ja homma nopeutuu tulevaisuudessa. Kiitän myös kärsivällistä miestäni kaikesta avusta videoon liittyen. Mukavaa Torstaita! Kävin muuten Loftetin järjestämällä  VANHAT VAATTEET UUSIKSI luennolla. Aivan mielettömän inspiroivaa!!/

4 kommenttia

  1. Kauniit raidat hiuksissa! En ole kuullutkaan tuollaisista luontoystävällisistä meikkisienistä. Tänään juuri hain kosmetologilta ongelmaihoni hoitoon uutta kasvorasvaa, ja nyt tuntui jopa auttavan. Täytyy laittaa omaan blogiin siitä juttua. Oma iho on aina ollut kuiva ja nyt tänä keväänä on tullut vaikka ja mitä oireitta kasvoon. Hyvä, että aamulla kehtaa katsoa peiliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku <3 Mahtavaa kerro ihmeessä blogissa.....kiva jos saa apua ihoon! Terkkuja ja mukavaa viikonloppua! <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne