Henkilökohtaista: Päivän puuhia Vantaalla ja iloisia lapsia + rakas siskoni ja hänen upea ammattinsa

6. kesäkuuta 2016

kaunis nainen rannalla

lapset rannalla

pieni tyttö rannalla

tyttö ja musta hattu

tyttö kivellä

lentokoneiden bongailua

metsämaisema

hiekkarannalla

Hyvää iltaa! Takana ihana päivä! Olemme siirtyneet Vaasasta Vantaalle rakkaan siskoni ja hänen perheensä luokse. Aamu alkoi Vantaan vehreissä metsissä. Siskoni talo sijaitsee todella rauhallisella paikalla, mutta silti hyvin keskellä kaikkea. Lentokoneet laskeutuvat aivan talon ylitse ja niiden bongailu on suosikkipuuhaani. Siskoni on Finnairilla lentoemäntänä, ollut jo 18-vuotta. Aikoinaan haaveilin itsekin kyseisestä ammatista, mutta sijaintini oli tuolloin väärä. Nykyään minulle riittää lentoasemalla hengailu ja koneiden bongailu.

Lapset nauttivat täällä olostaan. Palasimme juuri roadtripiltä Westendistä ja Haukilahden rannalta. Sielu lepäsi ja kamera räpsähteli kauniissa merimaisemissa. Nämä ovat juuri niitä hetkiä, jotka jäävät lasten mieleen. Lisää reissukuvia löydät Instagrammistani ja päivän asukuva löytyy TÄÄLTÄ. Päässäni oli tänään musta hattu! Mukavaa illan jatkoa!


2 kommenttia

  1. Tätini talo oli myös aikoinaan siinä lentokentän lähellä. Lapsena bongailtiin koneita myös. Se on jäänyt mieleen omasta lapsuudesta, kun on etelässä liikkunut. Itselle on aikomus hankkia myös joku kiva aurinkohattu, ja sellainen isolierinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, niin kiva paikka näil ja siskolla lyhyt töihin :) Juu hatut on ihania <3 terkkuja Aikulle! <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne