Kind For Dogs, tyylikästä Majlle ja kiva kuvakilpailu

28. kesäkuuta 2016Postaus yhteistyössä | KIND FOR DOGS

Meillä on Chihuahua, Maj. Hän on pieni ja söötti. Muutama kuukausi sitten silmiini osui KINDIN Facebookjulkaisu. Se säväytti, tyylikästä ja kaunista, sellaista olen kaivannut koiralleni. Minulle selvisi tuolloin myös se, että Kind sijaitsee Vaasan alueella. Taidokasta porukkaa näillä leveysasteilla! Toki Kindillä on myös VERKKOKAUPPA, joka toimittaa tuotteita suomen lisäksi myös moniin muihin maihin. 

Kindiltä löytyy kaulapantojen ja talutushihnojen lisäksi upeita KOIRANPETEJÄ. Sisustajan näkökulmasta tyylikkäät pedit ovat tervetullut asia. Liian usein lemmikkieläinten tavarat tehdään luu- ja ruutukuosilla. Toisaalta, jos pitää sen kaltaisista kuvioista, ei sekään paha ole. Itse tykkään hillityistä ja tyylikkäistä! Kind-tuotteiden materiaalit ovat laadukkaita ja petien päälliset ovat irroitettavat ja vesipestävät. 

Maj sai käyttöönsä nahkaisen kaulapannan ja talutushihnan. Maj on kooltaan erittäin pikkuinen ja kaulapanta trimmattiin juuri hänelle sopivaksi. Luonteeltaan pikkuinen on kuitenkin iso, täynnä tarmoa! Isin koira Maj on! 

Asuntomessut lähestyvät ja tiedän, että kolmessa kohteessa voit bongata Kindin KOIRANPETEJÄ. Pidä silmäsi auki, jos messuilla käväiset,  minä ainakin pidän! INSTAGRAMKUVAKILPAILU YHTEISTYÖSSÄ KINDIN KANSSA Voita koirallesi Kindin Uljas nahkapanta! Väri konjakki, kuten koirallani Majlla kuvassa. Osallistu kilpailuun:
Seuraa minua Instagrammissa @EKOJOHANNA, klik & Kindia @KIND_FOR_DOGS, klik. Ota kuva yhteisestä iloisesta hetkestä koirasi kanssa. Jaa kuva käyttämällä #kindfordogs, mainitse @kind_for_dogs - ja voitte olla koirasi kanssa Kindin ajattoman kauniin kaulapannan voittajia! Instagram ei ole osallisena kilpailussa.
Kilpailu alkaa tänään 27.7. ja päättyy 4.7. Suloisin kuva voittaa! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tavoitettuamme voittajan jaamme voittajakuvan kaikkien iloksi.

3 kommenttia

 1. Söpö chihu sinulla tosiaan :D Meillä on hieman kettumaisempi ja sellainen "puolipitkäkarvainen" vekkuli tapaus. En osallistu nyt kilpailuun kun meidän tyttö tykkää enemmän valjaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aivan ihuna tämä :) <3 Terkkuja matkattarelle <3

   Poista
  2. Juu, aivan ihuna tämä :) <3 Terkkuja matkattarelle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne