Sisustajan silmään sopimattomat punaiset pöydänjalat ja viimeinen juhannus Pitsikadulla?

24. kesäkuuta 2016

Tämä on todennäköisesti meidän viimeinen juhannus Pitsikadulla. Toivon, että joku ostaa tämän erillistalon pian, ettemme peru. Tilaa on liian vähän! Note to my self! Terassi on siivottu ja pöytäliina silitetty. Aurinko paistaa täydeltä terältä ja fiilis on rento. Sisustajaa saattaisi häiritä, kirkkaanpunaiset pöydänjalat, mutta ei. Selitän, pöytä on rakkaiden edesmenneiden isovanhempieni. Tuo punainen, se ei ole tavallinen kirkkaanpunainen. Se on tunteita, rakkautta ja lapsuuden muistoja. Rakkauden väri, se se on! Siksipä se kaikessa kontekstiin sopimattomuudessaan sopii täydellisesti. Väri on mielentila, kesä ja rakkaus! Hyvää juhannusta!

Kuvissa MAGISSON MUSTAT KERAAMISET TAIKAJÄLKKÄRIKULHOT . Taikaa, sitä se on. Tuollaisen kulhon kun huuhtelee jääkylmän veden alla pysyy se kylmänä tuntikausia. Itse juon kulhoista myös kahvia. Pöytäliina on LAPUAN KANKUREIDEN TRIANO-PEITTO, joka toimii mainiosti myös pöytäliinana. 

Lautasliina ja Magisson kulhot saatu blogin kautta!

/Asuntomme myynti-ilmoitus löytyy muunmuassa ETUOVESTA TÄÄLTÄ!/

5 kommenttia

 1. Kyllähän noi punaiset pöydänjalat nyt sopii kun pöydällä on kirsikat sävy sävyyn!

  Mukavaa juhannusta!

  www.decopixbytiina.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tuo punainen on ihan hyvä lisä värinä terassilla.Huonekalun tarina on niin kaunis,että kyllä itsekin laittaisin sen esille.

  VastaaPoista
 3. Tuo punainen on ihan hyvä lisä värinä terassilla.Huonekalun tarina on niin kaunis,että kyllä itsekin laittaisin sen esille.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne