Kivoja Rompetorilöytöjä ja asioita, joita minimalistikin kerää + todella makee kympin löytö

12. kesäkuuta 2016

minimalistinen keittiö

rosoiset savipullot

riippuva kukka

Yksi asioista, joita minimalistikin kerää, on savipullot. Ostin ensimmäiseni jo vuosia sitten 50 sentillä. Jokin näissä pulloissa viehättää, ehkä se on se rosoisuus ja lämpimät sävyt. Tänään kävimme siskoni kanssa Vaasan Rompetorilla ja tein todella monia kivoja löytöjä. Tässä postauksessa esittelen yhdet niistä, juurikin savipullot. Keskimmäisen kuvan oikeanpuolimmainen ja alimman kuvan riippuva ovat tämän päivän löytöpullot, maksoin niistä yhteensä euron. Toisen niistä laitoin riippumaan katosta. Tuo riiputus onkin erittäin kiva vinkki. Muutama vuosi sitten riiputin lasipulloja, joihin laitoin yksittäisiä liljoja. Inspiroiva ystäväni Maiju teki aivan ihanan riiputuksen TÄÄLLÄ!  Suosittelen kokeilemaan! Helppoa ja halpaa!

Löysin myös jotakin käsittämättömän makeeta, mutta en ehtinyt löytämään sille vielä oikeaa paikkaa saatika sitten kuvaamaan. Se on niin mahtava juttu! Jos olet malttamaton, voit kurkistaa kuvan löydöstäni Instagrammini puolella TÄÄLLÄ, klik! Kympin se maksoi! Nämä ovat niitä sisustajan elämän materialistisia kohokohtia. On mahtavaa, kun löytää jotain sisustukseen sopivaa, käytettynä pikkurahalla! Mukavaa Sunnuntai-illan jatkoa!

4 kommenttia

 1. Oi että, savipullot näyttävät todella tyylikkäiltä ja samalla lämpöisiltä. Ihana keräysidea. Amppelit myös mun mieleen. Itsekin harrastan niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja ne jotenki pehmentää sävyillään minimalistista sisustusta! :) terkkuja!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiku Tapwell Evo ;) http://www.tapwell.fi/EVO-184-EVO-184-sv/article#8227535

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne