Asuntomessujen yllätys Heikkius Hus-talosa/ kivasti käytetyt viherkasvit ja tapettipisteet

10. heinäkuuta 2016

pehmeä luonnollinen sisustus

viherkasviasetelma

viherkasvi

viherkasvi
borås tapetin hoppmosse

käenkaali


Huomio! Kaikki Asuntomessuista kirjoittamani ovat henkilökohtaisia mielipiteitä. Olen minimalisti ja sisustussuunnittelija. Tämän takia omaan kameraani tallentuu sisustus ja siihen liittyvät yksityiskohdat. Oma tyylini on erittäin minimalistinen ja tykkäämiseni sen mukaisia. Näissäkään asioissa ei ole oikeata tai väärää, on vain iso määrä ihmisiä, joilla on omat maut ja mieltymykset!

Iltaa, yökyöpeli kirjoittelee! Palasin juuri töistä, hiukan hyytynyt, mutta päätin silti rustailla postin. Se yllätys asuntomessuilla sisustuksen suhteen oli HEIKKIUS HUS-TALO! Jostain syystä en odottanut innostuvani. Toisin kävi! Tämän kohteen sisustuksessa oli käytetty mukavasti viherkasveja. Ne säväyttivät "big time"! Sisustus muutenkin oli pehmeää ja luontevaa. Sisustuksen oli suunnitellut Ida Röj. Tämä kohde saa minulta myös tapettipisteet! Yhdessä huoneessa tapettina oli BORÅS TAPETIN HOPPMOSSE. Valtavan kiva! Kohteen sisustustuotteet tulivat muunmuassa Kukkatorilta Vaasasta ja BLOSSOM.FIISTÄ. Hyvin tehty!

Keskityin kuvissani sisustuksessa käytettyihin viherkasveihin! Tänä vuonna kuvasin "Less is more" periaatteella. Kuvasin vain asiat jotka jollain tavalla koskettivat, en jokaista kohdetta tai jokaista nurkkaa. 

/Nyt, meillä valmistaudutaan ruotsin matkaan, siivotaan ja pakataan. Parin päivän päästä meille muuttaa eläintenhoitaja, onneksi ei tarvitse ottaa koko laumaa mukaan. Ajamme Vaasasta Turkuun ja yövymme RADISSON BLU MARINA PALACESSA. Yön jälkeen otamme aamulaivan Turusta Tukholmaan ja jo samana iltana saavumme vanhaan kotikaupunkiimme Katrineholmiin. Ihana päästä entisille kotikonnuille swedulaan ja lasten syntymäpaikkoihin. Matkan aikana minulla on kivoja suunnitelmia. Turussa poikkean tutustumaan MODERNIIN KIINTEISTÖVÄLITYS BO:HUN. Luvassa muutakin kivaa, josta aion matkan edetessä kertoilla. Jaan varmasti myös Ruotsin-tärppejä! Pysy kuulolla!/ 

1 kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne