Kaksi asuntomessujen makeinta koristetta, inspiroiva taiteilija ja pieni paljastus tulevaisuuteeni liittyen

9. heinäkuuta 2016

savitaidetta sisustuksessa

upea savesta tehty taideteos

Rakastan, kuten monet teistä tietävät,  keramiikkaa, savea ja muita rouhivia materiaaleja! Valitsin Seinäjoen Asuntomessuilta kaksi makeinta esinettä/koristetta. Bongasin ylimmäisen kuvan upean maljakon/koristeen Talo Koskelasta. Valitettavasti en tiedä mistä tuo esine tulee, mutta valtavan upea se on! Saattaisi olla PÄIVI RINTANIEMEN käden jälkeä ja kyllä ovat [vastasi juuri eräs lukijani]. Kirjoitan kohteesta vielä oman postauksen, sillä Koskela oli upea paikka. 

Alimmaisen kuvan kulho/koriste löytyi kohde "Riihen" takan päältä. Aivan valtavan hieno! Nyt en ole varma tämänkään esineen alkuperästä. PÄIVI RINTANIEMI tosin on mainittu taiteen luojana Riihen kohdalla, mutta toisaalta tämä ei välttämättä näytä hänen työltään. [Ja kyllä, tämäkin oli Päivin upea työ,  kertoi niinikään lukijani]. Päivi on erittäin inspiroiva ja taitava! 

Tässä yhteydessä paljastan myös sen verran, että olen hakenut opiskelemaan käsityön taiteiden perusopintoja. Haluan syventää ja liittää sisustussuunnitteluuni käden taidot! Toivon pääseväni, sillä luvassa olisi niin paljon mielenkiintoisia kursseja, muunmuassa keramiikkaa! Rakastan, rakastan, rakastan! 

Nyt nukkumaan, huomenna jatketaan! Pian saatte selville kohteen, joka yllätti minut. Sisään astuessani en uskonut, että kyseinen paikka miellyttäisi niin paljon, kuin se miellytti. Arvaisitko? Saattaa olla haastava arvoitus. 

3 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne