Kaunis hotelliyö Turussa / Postaus yhteistyössä Radisson Blu Marina Palace [kuvatulva]

14. heinäkuuta 2016

aurajoki
hotelli sviitti radisson blu marina palace
hedelmä asetelma
hedelmä asetelma ja herkut
hotelli sviitin sänky

hotellin vuodevaatteet
kaunis kylpyhuone
tyttö ikkunalla

hotellin kaunis aula
marmoriportaat
oleskelutila ja kuntosali
lapset ulkona
radisson blu marina palace terassi

Yleensä, kun matkustamme kesäisin Ruotsiin, heräämme Vaasassa aamuyöstä ja ajamme Turkuun laivalle. Tänä kesänä halusin matkasta stressittömän ilman kello 3:n herätystä. Majoituimme RADISSON BLU MARINA PALACESSA, Aurajoen rannalla. Paikka oli käsittämättömän upea. Olin otettu maisemasta, joka avautui ison huoneemme ikkunasta, pehmeästä mahtipontisesta sängystä ja isosta valoisasta kylpyhuoneesta/saunasta marmori tasoineen. On todettava, että yö hotellissa on tervetullutta luxusta kiireiseen eloon. Lapset nauttivat paikasta vähintään yhtä paljon kuin minä. Hotelliin saapuessamme heille annettiin rannekkeet, joilla pääsi hotellin taikamaailmaan. He saivat myös valita taika-arkusta tervetulolahjat...katuliituja, uimalaseja ja rubiikinkuutioita. Hauska kokemus! Arvaatko mikä heille jäi päällimmäisenä mieleen? Se oli kivisen alustan päälle kasattu herkkuasetelma, ensimmäinen asia, jonka he näkivät kun avasimme oven. Olisitpa kuullut "ne huokaukset"...mansikoita, suklaata, vaahtokarkkeja ja kauniisti leikattuja hedelmiä. 

Sisustussuunnittelijana kiinnitin luonnollisestikin huomiota hotellin kauniiseen miljööseen. Marmorilattiat olivat kerrassaan upeat. Toisessa kerroksessa katosta riippui aivan upea "kristallikruunu". Portaiden muotokieli oli mahtavaa, kaarevia linjoja ja messinkiset kaiteet. Portaat ja kattokruunu ovat alkuperäiset vuodelta 1975. Kylpyhuone ja sauna olivat todella tyylikkäät. Lavuaari oli niin ikään marmoria ja todella komea ilmestys. Tottakai kokeilin hotellin shampoita ja muita hygienia tuotteita. Pakkaukset miellyttivät kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Mies testasi innokkaana urheilijana hotellin kuntosalin ja oli erittäin tyytyväinen. Kuntosali oli hiljattain remontoitu ja siltä se näyttikin. Tyylikäs! Hotellin toisessa kerroksessa kuului linnun laulua. Lounge oli sisustettu rennosti riippumatoilla tai fatboylla. Samassa kerroksessa tarjoiltiin hotellin aamiainen. Ihastelin isoja ikkunoita ja vehreyttä, jonka niiden läpi saattoi nähdä. 

Sijainniltaan hotelli oli Turun paras. Hengailimme Aurajoen rannalla ja katselimme ohi lipuvia veneitä. Harvoin saa herätä tuon kaltaiseen maisemaan. Kiitän sydämeni pohjasta hotelli RADISSON BLU MARINA PALACEA. Yksi unohtumaton kokemus perheellemme, kiitos! Suosittelen! 

6 kommenttia

 1. Onpas hyvännäköinen ja -oloinen hotelli! Hyvä tietää kun tulee pistäydyttyä Turussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtava! Vitsi jos joskus jotain haluan juhlistaa vaiks mieheni kans...niin tuo on loistava paikka <3 Terkkuja Tiina Aalle <3

   Poista
 2. Voi ei! Onpa hauska sattuma. Varasin kolme viikkoa sitten huoneen juuri tästä hotellista aivan summamutikassa, koska Naantalista emme enää saaneet huonetta Muumimaailma vierailua varten! Ihana kuulla hyviä kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vautsi! Oli kyllä tosi kiva hotelli ja paikka....käveltiin Auranjoen rantaa pitkin lasten kanssa....Kaikki oltiin erittäin tyytyväisiä <3 Terkkuja ja mukavia reissuja!

   Poista
 3. Vanhana turkulaisena toki tiedän Marinan ja sen hienon sijainnin, mutta sisällä en ole koskaan ollut, joten oli kiva nähdä nämä kuvat joista näkyy miten hienoa siellä on.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne