Seinäjoen asuntomessujen 2016 lehdistöpäivät ja suosikkikohteeni Vivola Oy:n Kotola + kuvatulva

7. heinäkuuta 2016

vivola kotola
seinäjoen asuntomessukohde kotola
ihana makuuhuone
Luonnonmateriaalit sisustuksessa

Sisustusyksityiskohtia asuntomessuilta
tyylikäs työtila
puu sisustuksessa
pehmeä sisustus
paperinarupeitto

viherkasvit sisustuksessa
moderni kylpyhuone
vivolin kotola asuntomessukohde 2016
Huomio! Kaikki Asuntomessuista kirjoittamani ovat henkilökohtaisia mielipiteitä. Olen minimalisti ja sisustussuunnittelija. Tämän takia omaan kameraani tallentuu sisustus ja siihen liittyvät yksityiskohdat. Oma tyylini on erittäin minimalistinen ja tykkäämiseni sen mukaisia. Näissäkään asioissa ei ole oikeata tai väärää, on vain iso määrä ihmisiä, joilla on omat maut ja mieltymykset!

Nyt se alkaa! Jos asuntomessut eivät aiheena kiinnosta, voit lukea muita blogeja muutaman päivän ajan. Tänään kello kahdeksan aamulla suuntasimme KOTIKOLMION Annan kanssa ASUNTOMESSUJEN 2016 lehdistöpäiville Seinäjoelle. Sää oli pilvinen ja sateinen, mutta mieli kirkas ja inspiroitunut. Kiersimme uskollisesti jokaisen kohteen. 

Kun palasin reissultani, oli kamerassani 567 kuvaa. Asuntomessupostauksissa sallin "kuvatulvan", vaikka noin muuten suosin minimaalisia määriä kuvia. Lupasin keksiä kivan tavan tehdä asuntomessupostaukset, saa nähdä onnistunko. Myöhemmin julkaisen kuvia myös muista jutuista, myös niistä jotka eivät välttämättä ole oman makuni mukaisia. Keskityn myös muutamiin kivoihin teemoihin, niistä lisää myöhemmin.

Aloitan esittelemällä oman suosikkini, Vivola Oy:n Kotolan. Kotola on pieni talo, vain 91 neliötä. Meille tuon kokoinen talo olisi liian pieni, eikä välttämättä niin lapsiystävällinen. Kohde oli minulle silkkaa suloa! Ensinnäkin tykkään tuon mallisista taloista ja puusta. Puu, se on se juttu! Sisäpinnat olivat kaikki puuta, lukuunottamatta betonilattioita ja muutamia muita pieniä alueita. Sisustus oli japanilaishenkistä ja superpehmeää. Viherkasveja, koreja, keramiikkaa, lasia, paperinarua....paperinaru ja WOODNOTES are the bomb! Onneksi minulla on rulla valkoista paperinarua, sillä tämän sisustuksen nähtyäni, sille tulee jälleen käyttöä. Kotolan sisustuksen ovat suunnitelleet Eeva Takkunen ja PEETA PELTOLA, melkoinen duo! 

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja niitä on tässä postauksessa paljon. Päivä oli erittäin onnistunut. Huomenna asuntomessut aukeavat koko kansalle! Suosittelen käymään, sillä Seinäjoki oli tehnyt hyvää työtä! 

6 kommenttia

 1. Oli niin kiva päivä :) Kiitos seurasta. Olisit kyllä voinut rajata marssivan kassi-Alman pois kuvasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itelles, oli tosi kivaa <3 ja ääh, kassialma kuuluu kuvaan <3

   Poista
 2. Kaunis minimalistinen koti.Nuo ikkunat ovat mun mielestä ihanat ja myös tuo,että on käytetty puuta ja luonnonmateriaaleja.Meille tuli myös puisia säilytyslaatikoita Ikeasta.Ihastuin niihin heti,ovat bambua ja vaaleita väritykseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aivan ihana <3 Luonnon matskut vetoo muhun todella paljon, koska omakin tyylini on hiukan tuohon suuntaan :) Terkut Aikulle! <3

   Poista
 3. Kiva päästä blogien kautta mukaan, kun töiden takia jäi lehdistöpäivä välistä ja muutenkaan en ehdi messuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin pääsee kärryille, kun niin monista eri kuvakulmista blogit tuo asiaa esille....:) Saattaa tietty jossain vaiheessa tulla toppi, kun joka suunnalta pusaa :D Terkkuja sinne työn sankarille <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne