Seinäjoen Asuntomessut / ihana minimalistinen Honka Markki ja oikeanlainen mustavalkoisuus

8. heinäkuuta 2016

asuntomessujen honka markki
honka markin olohuone
upea puinen ruokailutila
yksityiskohdat hyllyllä
mustavakoinen sisustus
tummat sävyt makuuhuoneessa
terassi ja ruokapöytä
mustat ryijyt
Huomio! Kaikki Asuntomessuista kirjoittamani ovat henkilökohtaisia mielipiteitä. Olen minimalisti ja sisustussuunnittelija. Tämän takia omaan kameraani tallentuu sisustus ja siihen liittyvät yksityiskohdat. Oma tyylini on erittäin minimalistinen ja tykkäämiseni sen mukaisia. Näissäkään asioissa ei ole oikeata tai väärää, on vain iso määrä ihmisiä, joilla on omat maut ja mieltymykset!

Seinäjoen Asuntomessujen yksi ennakkosuosikkikohteistani HONKA MARKKI ei jättänyt kylmäksi. Sisustus oli kaunis, luonnollinen ja yksinkertainen, sellainen josta minimalisti tykkää. VM-CARPETIN MATTO VALOKKI toi olohuoneeseen eloa, mustavalkoisuutta mukavalla tavalla. Mustavalkoinen sisustus on omassa elossani "off", mutta tässä kohteessa se toimi täydellisesti. Eron tekee jälleen pehmeät puun sävyt, ne yhdistettyinä valkoiseen ja mustaan on hitti! 

Tumma makuuhuone oli upea! Harmittaa hirvittävästi, kun ikkunan suuntaan ottamani kuva meni pieleen. Olisi upea esitellä makkarissa ollut kehto! Otin mukaani esitteen, mutta jostain syystä yrityksen osoite ei toimi. Aivan upea kehto, Carry Me Cradle, jonka on suunnitellut Kezia Pakalen! Bongaa se!

HONKARAKENTEEN "HONKA MARKKI" oli rakennuksenakin upea! En tällä kertaa ottanut kuvaa ulkoa. Erillinen saunarakennus oli kiva. Mieleeni jäivät erityisesti pienet mustat "ryijyt". Kuvamateriaali tästä kohteesta jäi laihaksi, mutta luulen, että kohteen on kuvannut muutama muukin bloggaaja.  

Sisustuksen on suunnitellut Anna Tuohimaa OMA DESIGNISTA ja stailauksen teki OmaShop. Linkin kautta löydät sivut, joiden kautta pääset kivaan OMASHOP KAUPPAAN. Siinä vasta kiva kauppa ja osa Honka Markin sisustustuotteista tuleekin juuri kyseisestä kaupasta. Miellyttävä kohde! Tykkäsin todella paljon!


/KINDIN kanssa järjestämäni kuvakilpailun voittaja on selvillä! Löydät voittajakuvan TÄMÄN LINKIN kautta! Ihana kuva! Onnea voittajalle!/

3 kommenttia

 1. Tajusin vasta näissä kuvissa, että ensimmäisen ja toisen kuvan huoneen nurkissa pitäisi hirsipaneelin alkaa puolesta välistä edellistä. Näin tulisi uskottava ajatus hirrestä. Vrt esim Kimara Katariina.

  VastaaPoista
 2. Markki oli minunkin suosikkikohde, lähimpänä omaa makua. Samoin Kotola :-) Postaus on vasta työn alla, kuvia on niin paljon... :-D

  VastaaPoista
 3. Enpä taida asuntomessuille lähteä, siksi on hyvä kun on tällaisia postauksia.
  Osallistu kastehelmi kulhojen(6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne