Bloggaaja myy tavis kamaa / Bloggaajat Palosaaren Kirppiksellä

20. elokuuta 2016

kollaasi

pärekori

Iltaa! Kello on jo yli kymmenen! Olen keskellä työputkea ja vasta kotiutunut sairaalahommista. Kerron silti lyhyesti ja ytimekkäästi tulevasta BLOGIVAASAN ja PALOSAAREN KIRPPIKSEN yhteisestä projektista. Ensiviikon Maanantaista 22.8 klo 11 alkaen, kaksi viikkoa eteenpäin, löydät Blogivaasaan kuuluvien bloggaajien pöydät kyseiseltä kirpulta. Mukana on yhteensä 10 blogia, minä mukaan lukien. Viikot ovat jaetut eli ensimmäiset 5 blogipöytää löytyvät kirppiksellä ensiviikon ja loput 5 sitä seuraavan. 

Maanantai-aamuna kuskaan paikalle ison määrän tavaraa, tavis kamaa. Erikoisuuksia minulla ei ole myydä, mutta kivaa perustavaraa kyllä. Myyn pellavaverhoja, kankaita, pitkiä gardiganeja, kynttilöitä, maljakoita, lastenvaatteita, koreja, ruukkuja ja ja ja. Hinnat ovat kohtuulliset, haluan vain päästä eroon ylimääräisestä. Tervetuloa tsekkaamaan pöytäni 149 sekä muut bloggaajien pöydät 121, 141, 142 ja 143! Osallistun tapahtumaan siis 22-28.8 eli ensiviikon Ma-Su. Täydennän pöytää päivittäin! 

Tykkään Palosaaren Kirpparista! Se on sopivan kokoinen ja sijainti on minulle sopiva. Palvelu on aina ystävällistä ja kauppa käy! Tervetuloa! Tapahtumasivut blogikirppisviikoille löydät TÄÄLTÄ! Sivujen kautta saat lisätietoa tapahtumasta ja osallistuvista bloggaajista!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne