Hiuksista, painosta sekä habituksestani! Se homsuinen laahustaja saatoin olla minä! + tarjous sinulle

10. elokuuta 2016

Kuvakollaasi hiuksista
/Yhteistyössä STUDIOS/

Olen kirjoitellut kevään aikana useaan kertaan hiuksistani ja käynneistäni parturi-kampaamo STUDIOKSESSA. Hiukseni ovat nykyään melko vaaleat. Muutos oli hyvä veto! En ole päivääkään katunut käyntiäni Sannalla, joka muutokseni toteutti. Vanha postaukseni aiheesta löytyy TÄÄLTÄ. Kesä tosin kuivatti hiuksiani, siksipä käväisin muutama viikko sitten Sannalla. Latvat leikattiin ja hiuksiini tehtiin SP-tehohoito. Hiustilanteeni helpottui huomattavasti! Studios tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla tuota samaa SP-hoitokäsittelyä veloituksetta [ovh 25€] leikkauksen tai värin yhteydessä. Tarjous on voimassa koko Elokuun 2016. Aktivoit tarjouksesi kertomalla olevasi blogini lukija. Suosittelen! 

Habitukseni muuten on lässähtänyt. Painoa on kertynyt liikaa, vaikka se ei erityisemmin päällepäin näy. Tarkoitukseni on karistaa jokunen kilo, koska vatsan seudun lisäkilot eivät ole terveellistä. Laihdutushysteria ei ole minun juttuni eli pienillä terveillä muutoksilla koitan saada jotakin aikaiseksi. Join viikon verran ihmeellistä "laihdutusjuomaa", jonka reseptin bongasin Iltasanomien artikkelin kautta. Kummallisuudesta ei ole kyse vaan persiljasitruuna litkusta. Itseasiassa vatsan seutuni on hiukan kaventunut. Huono puoli juoman "nauttimisessa" on se, että suussa maistuu rauta pitkin päivää. Lopetin persiljamehun juonnin ja raudan maku hävisi. Naureskelen itsekseni laihdutuslitkulleni. 

Pääpiirteissään olen itseeni tyytyväinen. Kuulun siihen onnelliseen joukkoon, jonka itsetunto ei vaikutu ulkoisista asioista. En välitä mitä minusta ajatellaan. Elämä näin on sietämättömän kevyttä. Saatan laahata kaupungilla ilman meikkiä, hiukset sekaisin ja Crocksit jalassa. Kyllä! Se homsuinen laahustaja saatoin olla minä! Elämä on kevyttä! Mukavaa illan jatkoa!  

2 kommenttia

  1. Ihan paras asenne! Mäkin tulin tänään suoraan kellaria remppaamasta ja heitin lapset kavereilleen, paljon en peiliin katellut. :D

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne