Lempihuoneeni, kirppislöytö ja paras sisustuksen kliseinen piristys + uuden henkilökohtaista sivuni avajaiset

26. elokuuta 2016

pehmeäsävyinen makuuhuone
kauniit leikkokukat
kukat lasimaljakossa

Iltaa! Lempihuoneeni on meidän makuuhuone. En tiedä mikä se on, mutta jokin tekee siitä erityisen ihanan. Se saattaa olla valo, eläväisen greiget seinät, pehmeät pellavalakanat tai kaikki nämä yhdessä. Olet hyvin todennäköisesti nähnyt lukuisia kuvia meidän makuuhuoneesta. Huone on ehkä talomme kuvatuin kohde. Tykkään! 

Löysin Jupiterista pienen retropöydän. Nykyään en välitä 70-luvun retrosta, mutta tässä oli jotakin joka pakotti minut ostamaan sen. Pöydän laatikon muoto on superkaunis! Mietin pitkään onko tämä hitti vai huti, vieläkään en ole asiasta varma. Kauniilta se tosin näyttää asian yhteydessä. Saattaisi olla hitti.

Minun ja monen muun sisustusfriikin paras vinkki sisustuksen piristämiseen ovat leikkokukat. Kliseinen vinkki, mutta niin totta. Jos sisustuksesi kyllästyttää, siivoa pöytä ja osta kukkia. Itse hankin lähestulkoon joka Perjantai jonkin sortin kimpun, joko kukkakaupasta tai luonnosta. Tämän Perjantain kimppu on hento ja siro. Sellainen on myös fiilikseni. Herkkä ja pehmeä!

Tänään pidän avajaiset uudelle sivulleni tämän blogin yhteydessä. Tästä lähtien johdan henkilökohtaiset postaukseni sinne. Jaan sivuilla suosikkimusiikkiani, videoita, vlogejani, tunnetiloja ja muuta elämään liittyvää. Löydön etusivu sisältää tästä lähtien enemmän sisustusta ja visuaalista kauneutta. Mukavaa viikonloppua sinulle! Minä valmistaudun neljän illan työputkeen sairaalan päivystyksessä. Pysykää terveinä! Hyvää yötä!/Täydensin tänään kirppispöytääni 149 viimeisen kerran, Palosaaren Kirppiksellä muun muassa NÄILLÄ KAMOILLA! Kaikki -50%!! Tyhjään pöytäni Sunnuntaina, käy ostoksilla viikonloppuna./

7 kommenttia

 1. No en ihmettele! Tuohan on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tossa huoneessa on sitä jotakin :) Terkkuja Anskulle <3

   Poista
 2. Sun toinen sivu vaatii kirjautumista, bridgetjones-linkki ei avaudu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö....mä tsekkaan....kyllä se pitäs toimia.....tai ainakin ennen toimi....mä järkkään! Kiitti kun kerroit! <3

   Poista
 3. Hei, saanko kysyä millä tuo ihana seinä on maalattu? :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne