Lisää tavaraa Palosaaren Kirppikselle + päivän fiilikset ja Habitarelippuarvonta Instassa

24. elokuuta 2016

sekalainen kuvakollaasi

Kuten tiedät, on BLOGIVAASALLA ja PALOSAAREN KIRPPIKSELLÄ meneillään yhteinen projekti. Yhteensä 9 Blogivaasan bloggaajaa myy tavaroitaan kyseisellä kirppiksellä, minä mukaan lukien, tällä viikolla viisi ja ensi viikolla neljä. Täytin tänään pöytääni NUMERO 149! Vein sinne kuvien kamat. Korin vein jo maanantaina, mutta ainakin vielä tänään kello kahden aikaan se oli vielä myymättä. Ihmettelen, sillä se on iso ja upea! Käy ostoksilla! Kuvassa alhaalla vasemmalla näet Design Stockholmin tuikkukipot. Aivan mahtavat, mutta minulle tällä hetkellä tarpeettomat. Täydennän pöytääni viimeisen kerran Perjantaina. Vielä on muutama vaate myyntiin. Luovun eräästä neuleestani ja Zaran pitkästä villatakista. 

Päivän fiilikset ovat stabiilit. Odotan huomista ja uusia ripsiä. Väsynyt olemukseni kaipaa hiukan boostia. Soitin tutulle ja turvalliselle HANNALLE ja sain ajan. Kuten saatat muistaa, oli minulla ripsien pidennykset melko pitkään ja tykkäsin. 

HABITARE MESSUT lähestyvät. Minut on jälleen valittu Habitaren bloggaajaksi. Sen kunniaksi olen järjestänyt lippuarvonnan INSTAGRAMMIN, klik puolella. Jos olet Habitarelippua vailla, käy osallistumassa! Tiedä, vaikka törmäisimme siellä! Mukavaa illan jatkoa! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne