Sisustusinspistä, taitavia ystäviä ja irroitetut sängynjalat

31. elokuuta 2016

Sisustusinspis iskee usein yllättäen. Tämän päivän inspis sai alkunsa MAIJUN luota. Ystäväni on supertaitava ja kekseliäs sisustaja. Hän inspiroi! Minulla on myös toinen ystävä, joka on aivan käsittämättömän taitava sisustusasioissa. Opiskelimme hänen kanssaan yhtäaikaa sisustusartesaaneiksi. S:llä on erilaista ja raikasta näkemystä sisustuksellisissa asioissa. Hän yhdistää rohkeasti. Aivan huippua! Hänen sisustajan käsialansa on nähtävissä esimerkiksi SWEET VAASASSA ja löydät hänet Instagrammissa AT SUSANNESUZ. Suosittelen! Terkkuja sulle ihana Susanne, mä tiedän että olet siellä ruudun tuolla puolen. Nähdään pian!

Sisustusinspis lähtee pienistä asioista. Näen kuvan yleensä PINTERESTISSÄ, blogissa tai sisustuslehdessä. Sovellan idean omaan tarkoitukseeni ja kokeilen. Jotkut asiat toimivat, jotkut eivät. Tänään siirsin hetken mielijohteesta sohvan keskelle huonetta ja laitoin sohvan taakse kukkapöydän. Itseasiassa TÄMÄ Susannen kuva. Muutenkin, katso miten kekseliästä. Pöytä sohvan takana ja vielä eriparivalaisimet. Kekseliästä!  

Huomenna jatkan omia projektejani. Työpisteet siirtyvät ja lastenhuoneiden remppa alkaa. Valitettavasti minulla on vain kaksi vapaata eli hitaalla tahdilla tanssitaan. Nyt hyvää yötä!

/Niin ja sängyn jalatkin otettiin tänään irti!/

4 kommenttia

 1. Pinterest on kiva paikka tutkia sisustusjuttuja ja myös blogeista saan hyvin ideoita.Välistä vaan tulee ideoita liikaakin päähän,eikä kaikkia voi kerralla toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo toi liikaa vaiva on mullakin :D Hirvee määrä haluais tehä, mutta toteutukseen ei riitä aika ;)

   Poista
 2. tack Johanna för dina fina ord!
  ...och roligt att jag kunde inspirera...
  vi ses!
  susanne a

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne