Store Of Hope ja hyvän mielen yhteistyöpostaus + muita tunnetiloja ja vahvaa kannanottoa

23. elokuuta 2016

cashmere kaulahuivi
pehmeä kaulahuivi
pehmeä kaulaliina

Hyvää iltaa! Väsyttää, turvottaa ja yleisolotilani on tympeä. Tämä johtuu osittain naisten jutuista mutta myös pitkästä kiireisestä työputkesta. Paljon tapahtui, mutta unohdetaan ne! Tänään paistaa aurinko! Kohotan kasvoni kohti sinistä taivasta ja vedän hartiat taaksepäin. Asiat ovat kuitenkin erittäin hyvin! 

Kerroin sinulle blogitaukoni jälkeen siitä, kuinka moni yhteistyö oli jäänyt kesän jalkoihin. Näin kävi myös tälle "hyvän mielen yhteistyölle". Omistan vain ja ainoastaan yhden huivin. Se on STORE OF HOPEN vaalean harmaa CASHMERE HUIVI. Store Of Hope on hyvän mielen kauppa, ihastuin jo kauan sitten. Yrityksen arvot ovat enemmän kuin kohdillaan. He pyrkivät kouluttamaan ja työllistämään kehitysmaissa asuvia ihmisiä. Cashmere huivit valmistaa Nepalilainen perheyritys, joka  pitää työntekijöistään hyvää huolta. 

Huivi on ihanan pehmeä eikä kutita ollenkaan. Valmistukseen on käytetty kashmiria ja lampaanvillaa. Itse valitsin vaalean harmaan sävyn. Syksy toi kuitenkin tullessaan ison määrän uusia sävyjä! Löydät ne postauksen linkkien kautta. Muita suosikkituotteitani hyvän mielen kaupassa ovat muun muassa KAHIWA-KAHVIT [kivan yksin kertaiset pakkaukset] ja LOKTA-MUISTIVIHOT. Kiitos Store Of Hope!

Muita tunnetiloja:

Noin yleisesti minua on viime päivinä harmittanut monet asiat. Tulin sukeltaneeksi liian syvään liittyen ihmisten some- ja muuhunkin käyttäytymiseen. Tämä sai minut pahalle tuulelle. Miksi me olemme kylmiä? Miksi me ajattelemme vain omaa napaamme? Miksi meillä on tarve kailottaa omat mielipiteemme, joka käänteessä, vaikka niitä ei edes kysyttäisi. Bloggaajat saavat ilkeitä kommentteja tuon tuostakin...sätitään, syytetään, neuvotaan, moititaan, oletetaan, luetaan muka rivien väleistä ja luullaan. LUULLAAN mitä milloinkin. Luullaan, että bloggaajat ovat rikkaita, koneita, feikkejä, tyhmiä, epäaitoja, rahan persoja ja vaikka mitä. Sitten kun ollaan oletettu ja luettu pätkä muka rivien välistä, on aika ojentaa. Neuvotaan ja ojennetaan kuinka pitäisi tehdä, toimia, olla ja mennä. 

Kirjoitin tänään Facebook-sivulleni statuksen: I love easy people! Juuri näin! On ihana, että maailmasta löytyy helppoja ihmisiä. He ovat niitä, jotka antavat muiden elää ja olla. He eivät tartu pilkkuvirheisiin, he eivät puutu muiden tekemisiin, he eivät valita ruuista tai siitä mitä heiltä puuttuu. He eivät ole kateellisia eivätkä vertaile itseään muihin. Heidän kasvoillaan on hymy ja olemuksensa on rento. Jos he sattuvat kuulemaan turhaa jauhantaa muiden asioista, kohauttavat he olkapäitä ja antavat asian olla. I love easy people! Minäkin haluan olla sellainen! Ugah!

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne