Suunnitelmien muutos, uutta blogissa ja rakkainta mitä minulla on + tärkeä message

16. elokuuta 2016

vaalennetut hiusten latvat

tyttö rannalla

hietasaaren rannalla
animated gif

Suunnittelin postaavani tänään erään huoneen remonttisuunnitelman, mutta suunnitelmani muuttuivat. Kerronkin uutuksista blogissani sekä rakkaista elämäni sulostuttajista. Kuvien tyttö täytti 12-vuotta. Lahjaksi hän toivoi kampaajalla käyntiä ja vaalennettuja latvoja. Itse kuuluun vanhanaikaisiin äiteihin. Tyttöni 12 ja 13, ovat olleet melko tiukan seurannan alla. Meikit ja muut ovat pysyneet poissa. Olen ehkä aavistuksen liiankin tarkka. Facebook ei ole heillä käytössä, mutta Instagram on, tarkan valvonnan alla. Nyt havaitsen, että on koittanut aika päästää hiukan irti. Teini-ikä lähenee uhkaavasti ja sen tuomat asiat. Tytöt ovat rauhallisia ja tottelevaisia, olen siitä kiitollinen. Toki ovet paukkuu, se on selvä! 

Syntymäpäivälahjaksi ostimme vaalennetut latvat! Olisitpa nähnyt tyttöni kampaaja Sannan tuolissa STUDIOKSELLA, aivan supertyytyväinen lady. On kuitenkin hyvä muistaa, että hiusvärien kanssa kannattaa olla tarkkana. Hapate-värejä ei suositella alle 16-vuotiaille ja olen tästä todella samaa mieltä. Ylipäätänsä kannattaa kemikaalien kanssa olla mahdollisimman kitsas, mahdollisimman pitkään. Tyttöni latvat vaalenivat helposti eikä aine osunut iholle lainkaan.

Aion muuttaa asioita blogissani. Uutuutena avaan erillisen sivun/linkin, jonka taakse kätken kaikki videot ja tunteellisen hömpän. Visuaalista silmääni häiritsee Youtuben kautta jaetut videot, esimerkiksi hiljattain jakamani "Dirty Dancing" klippi. En silti halua lopettaa jakamasta musiikkia ja kivoja videoita. Vähennän yhteistyö-asioita ja rajoitan ne pääpiirteissään sisustusaiheisiin. 

Kaikista rakkainta mitä minulla on, on lapset ja perhe. Millään muulla ei ole väliä. Blogi on kiva, sisustaminen on mukavaa, yhteistyöt mielenkiintoisia, kaunis koti jees, mutta elämän loppupeleissä  niillä ei ole mitään merkitystä. Ajatukseni karkaavat tälläkin hetkellä muutaman ystävän luokse, jotka kokevat raskaita asioita as we speak. Life can be short, live now!

/Niin ja luonnolisestikin kuvien julkaisuun on kysytty asianomaiselta lupa/

6 kommenttia

 1. Onpas nätit hiukset!!! Sopii hyvin! :) Muistan miten sain vaaleat raidat ekan kerran joskus 13-vuotiaana, oi että!!! Ja korviin reiät joskus 10-vuotiaana, isä ei olisi halunnut niin käytiin äitin kanssa salaa. ;D Eikä isä koskaan huomannut mitään. :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, aika hauska et isi ei ees huomannu :D Joo, muistan itekin nuo ekat raidat ja sen permanentin, joka oli käkkärästäkin käkkäräisempää :D

   Poista
 2. This is so inspiring! I love the post:)

  irenethayer.com

  VastaaPoista
 3. Itseäni häiritsee myös jakamani videot omassa blogissani. Ne eivät hivele silmää, mutta silti haluan niitä jakaa. Koska teen blogia vain itselleni (päätös) haluan että siinä näkyy oma persoonani. Olen yrittänyt luoda spotify soittolistaa jonka saisin jaettua. Jos osaat auttaa niin laita viestiä. vaikka minun kommententteihini. Ja samoin ajatuksin bloggaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Hei mä oon joskus onnistunu jakaan spotifyn soittolistan....mä tsekkaan illalla ;) Juu, tuo mun silmä olis niin tarkka itsenikin takia....kun haluan että sivut näyttää siistiltä ja yksinkertaisilta....mutta mä luulen et tuo blogin sisäinen sivu, johon linkitän hömpät ja kaiken muun toimii hyvin :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne