Tuoreita kukkia, koulun alun hypetys ja vanhat kynsilakat

15. elokuuta 2016

punaiset varpaankynnet

kukkakimppu kaapin päällä
rento kesäinen kukkakimppu

/Kukat saatu ANEMONESTA/

Maanantai, minun Lauantai! On autuasta olla arkivapailla varsinkin tällaisella viikolla, kun lasten koulut alkoivat. Mukava, kun saa olla läsnä aamusta iltaan ensimmäiset päivät. Neljän lukkarin [miehen & lasten] sekä omien työaikojen sovittelu on joskus kinkkistä puuhaa. Onneksi asioilla on tapana järjestyä, ennemmin tai myöhemmin! Noin yleisesti olen sitä mieltä, että koulun alkua hypetetään minun makuuni aivan liikaa. Toki ymmärrän, jos kyse on ihka ensimmäisestä kouluvuodesta. Nykyään vain koulun alustakin tehdään aivan järkyttävän meterialistinen tapahtuma. Olen ymmärtänyt, että oppilaat saavat vuosittain uusia penaaleja, reppuja ja vaikka mitä, minun makuuni. Painotan makuani siksi, koska me olemme tottumuksiltamme erilaisia. Meillä lapset ovat pitäneen samat reput ja releet monta vuotta. He perivät tavaroita toisiltaan. Se siitä! Ei tästä mieltä kannata pahoittaa, jos ajattelet asiasta toisin. Virne. 

Sisustusrintamallani on havaittavissa aktivoitumista, suunnittelen remonttia numero 1. Tavarat vaihtavat paikkojaan ja ylimääräistä lähtee jälleen karulla kädellä. Minimalismi ei ole koskaan täysin valmis, tavaraa on hallittava päivittäin. Suunnitteilla on myös mahtava BLOGIVAASAN JA PALOSAAREN KIRPPIKSEN YHTEINEN TAPAHTUMA. Minun lisäkseni 9 Bogivaasan bloggaajaa myyvät tavaroitaan kyseisellä kirpulla. Tervetuloa 22.8 alkaen! Löydät bloggaajien pöydistä ainakin muotia, sisustuskamaa ja lasten vaatteita. Suosittelen seuraamaan tapahtuman FB-sivua, sillä pian voit sitä kautta saada hiukan vihiä siitä, minkälaista tavaraa on tulossa myyntiin! 

Varpaankynsien vanhat lakat pitäisi poistaa. Lähestyvä syksy vaatii muuta, kuin kirkkaan punaista. Kapselikomeronikin on vaihtumassa syksyisenmpään. Kävimme pre-teinityttöjeni kanssa tänään ostoksilla. Suunnittelemme kapselikomeroa nyt myös heille ja miehenikin on innostunut asiasta. 

Mitäs sinulle? Kerro jotain! 

/Muuten, Herra Hoo aloitti kakkosen, toiseksi vanhin tyttö kuudennen ja vanhin siirtyi yläasteelle. Huikeaa! Judit on vielä vuoden kanssani kotona/

3 kommenttia

 1. Kapselivaatekertaa yritetään kasata täälläkin.
  Ihana tuo kukkakimppukaapinpäällä kuva.
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapselin perustamista en ole katunut päivääkään, se oli paras päätökseni ikinä, kun vaateista puhutaan :) Terkkuja SaPille <3

   Poista
  2. SarPille ei Sapille :D hahahah

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne