Habitare helposti sulatettavana versiona, osa 1. Anna Pirkola ja Turnaround

12. syyskuuta 2016

turnaround peili ja vaaterekki
asetelma savipulloista

Huomenta Maanantai ja sinä joka olet siellä ruudun toisella puolella! Olen kyllästynyt kilometrin mittaisiin postauksiin, miljoonine kuvineen. HABITARE-MESSUISTA on julkaistu jo lukuisia stooreja. Itse selaan pikaisesti vain kuvat ja mielenkiintoisimmat artikkelit. Minunkin kamerani täyttyi kuvista, 259 sisustusinspiraatio kuvaa. Päätin eilen, että julkaisen kaiken materiaalin helposti sulatettavina versiona. 

ANNA PIRKOLA. Hänen työnsä ovat minun makuuni! Rakastan monipuolisuutta, joka on nähtävissä hänen stailaamissa kohteissa. Jos kurkistat Annan sivuille huomaat. On tumman puhuvia syviä sekä vaaleita ja kevyitä stailauksia. Jokaisessa kokoonpanossa on jokin juju. Juju on erittäin olennainen asia näissä hommissa, se tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen ja säväyttää! 

TURNAROUND on mainio uusi tuotesarja, jonka on suunnitellut Anna Pirkola ja Joel Sipilä. Sarja tulee markkinoille myöhemmin ja siihen kuuluu peili ja vaaterekki. Mikä parasta, nämä kääntyvät. Voit siis kääntää sekä peilin että vaatetelineen seinää vasten. Peilin toinen puoli on kirkas ja toinen sävytetty. Ihastuin! Meillä kun neliöt ovat kortilla, ovat tämän kaltaiset keksinnöt erittäin tervetulleita! Turnaroundin messu-osasto oli väritykseltään pysäyttävä. Punainen, minun inhokki väri, mutta oh boy miten hyvältä se näytti! Syvät punaiset, terrat ja ruskeat tulevat! Se on selvä! Olenkohan valmis? 

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne