Habitare helposti sulatettavana versiona, osa 2. Marimekko + muutama miete mönkään menneestä päivästä

13. syyskuuta 2016

marimekon habitaremessuosasto 2016

marimekon tyynymeri
japanin vaahtera
viiherkasvi

MARIMEKKO on aina Marimekko. Vaikka Tämän hetkinen tyylini ei juuri kuviollisista asioista perusta, säväyttää Marimekko kuvioineen aina. Messuosasto Habitaressa oli tyylikäs ja hyvän sävyinen. Marimekkolaiset uskaltavat totisesti yhdistää monenlaisia kuosia. Se on taitolaji. Itse olen aavistuksen liian arka. Viimeaikoina olen opetellut aihetta ja luulen, että parannusta on tapahtunut. Olisi kiva yhdistellä rempseästi, eikä aina kangistua omiin kaavoihinsa. 

Marimekokin oli koristanut osastonsa jonkin sortin Japanin Vaahteralla tai ainakin luulen kasvien olevan juurikin niitä. Mä haluan! Selviääkö kyseinen kasvi sisätiloissa? Virallisesti Japanin Vaahtera on ulkokasvi ja liian tyyris kokeilumielellä sisätiloihin hankittavaksi. Onko ruudun takana Japanin Vaahtera experttejä? Seija? Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Muuten ovat asiat menneet tänään mönkään. Aloitin lastenhuoneen rempan ja heti oli mutkia matkassa. Nyt joudun sitten miettimään ja ratkaisemaan kinkkisiä asioita. Siitä viis, inspis on korkealla, sillä minulla on tällä hetkellä monia erittäin mukavia projekteja. INSTAGRAMMINI täällä päivittyy nyt tiheään. Kuvasin muutamia videoitakin alkavista projekteista ja otin itsestäni TÄMÄN "plant selfien", joka on URBAN JUNGLE BLOGGERISIEN kuukauden teema./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne