Huomenta Maanantai! Kuulumisia, haasteita ja uudistuvat Vasaramessut.

26. syyskuuta 2016


Huomenta! Viikon tuorein päivä, Maanantai. Silmäni ovat sikkuralla aktiivisen viikonlopun jäljiltä. Nyt on kuitenkin skarpattava sillä uusi viikko vaatii heräämään. Elämässäni tapahtuu nyt muutamia muutoksia. Sairaalamaailmassa osastoni  vaihtuu ja  työprosenttini putoaa viiteenkymmeneen. Tarkoituksenani on pystyä keskittymään paremmin omaan JOKOTIINI. Uusi koulu alkoi ja inspiraationi on todella korkealla. Minimoin muuta elämääni ja keskityn olennaiseen. Olen viettänyt vähemmän aikaa netissä ja enemmän rentoillen. Kaltaiseni "pyryharakan" on välillä pakko muistaa hengittää syvään ja rentoutua. 

VASARAMESSUT lähenevät ja olemme jälleen mukana muutaman bloggaajan kanssa. Minä ja ystäväni MAIJU SAW olemme suunnitelleet huikean osaston. Yhteistyökumppaneiden kaarti on uljas. HEIDI RISKU ja KAUNIS ARKI BLOGIN Anna ovat vuorostaan suunnitelleet upean tee-se-itse-projektin, jonka halukkaat messukävijät voivat käydä itselleen tekemässä, ilmaiseksi [50 henkilöä per messupäivä]. Vasaramessut uudistuvat tänä vuonna. Mukana rakennusasioiden ja huonekalujen lisäksi ovat kädentaidot. Arvomme lähipäivinä blogiemme kautta messulippuja, jos liput kiinnostavat, pysy kuulolla!

Tämän päivän agendaani kuuluu perusasioita. Kuljetan lapsia ja pesen pyykkiä, illaksi menen töihin. Arki on parasta aikaa! Mukavaa tulevaa viikkoa!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne