Kasveja, maalattu tv-mööbeli ja uusien opintojen ensimmäinen ilta + superlöytö FB-kirpulta

21. syyskuuta 2016

liuskearalia

uurremuori ja asetelma pöydällä

Monivivahteinen päivä! Maalasin suunnittelemani ja tekemäni tv-mööbelin. Kerron kaunokaisen muodonmuutoksesta lähipäivinä. Aivan upea musta silmää hivelevä pinta ja jykevät uudet jalat. Kaunis se on! 

Tänään on väsy. Se aika kuusta saa minut hysteeriseksi, väsyneeksi ja aavistuksen laimeaksi. Päivä kului usvassa. Tänään alkoi mun uusi koulu. Jos olin väsynyt päivällä, oli kaikki hyytymys poissa illalla. Älyttömän inspiroivia opintoja luvassa, käsityön taiteita. Kirsikkana kakussa oli, se että ystäväni VILJATTOMAN VALLATON aloitti niinikään samat opinnot. Mahtavaa! Muutenkin opiskelutoverit vaikuttivat mukavilta, saman henkistä seuraa.  Tästä voi tulla vain hyvää!

Nyt nukkumaan! Tein tänään superlöydön Facebookin Pulina-kirppiksen kautta. Eräs ystävällinen mies lahjoitti kaktuksia. Kurkista Instavideoni järeästä kasvista TÄÄLLÄ! Aivan uljas ja upea!  Kiitos Lasselle! Olenkin ostanut lähestulkoon kaikki viherkasvini kirppujen kautta. Kiva, kun jokaisella kasvilla on oma tarinansa! Kiitos myös Roskalavan kautta maalia lahjoittaneelle! Kiva pelastaa toisten roskaa ja kierrättää samalla! 

6 kommenttia

 1. Moikka. Kiva kuulla että vielä jaksat opiskella. Sinulla riittää virtaa. Hei mikä tuo roskalavakirppis on? Olen laittamassa pohjanmaalla runsaasti tavaraa kiertoon, ja tarvisin kaikki mahdolliset kanavat mitä kautta kierrättää. Voitko laittaa minulle vaikka facessa linkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, se on roskalava vaasa FB ryhmä....mä laitan linkin :)

   Poista
 2. Opinnot vaikuttivat kyllä kivoilta!
  Innolla kohti uuden oppimista hyvässä seurassa <3.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne