Sunnuntain kuulumisia ja aivan upea myytävä asunto Vaasan keskustassa + tulevan viikon suunnitelmia

11. syyskuuta 2016

Moderni keittiö

viherkasvit ikkunalaudalla
Musta mortteli
string pocket hylly ja marimekon astiat

mangnolian oksa
upea vanha talo
rakennuksen kaarevat muodot
eukalyptuksen oksat marimakon maljakossa
leveät ikkunalaudat

stailattu sisustuskuva
vanha vintage piironki

Sunnuntai ja kotona ollaan. Vantaan reissu on tehty ja maailma nähty. Nautimme täysillä! Arki on kuitenkin suloinen ja otan myös sen ilolla vastaan. Kuten ehkä muistat, kerroin käyneeni kamerani kanssa kauniissa myytävänä olevassa asunnossa Vaasan keskustassa. Tällä kertaa unohdan minimalismin ja jaan reilun määrän kuvia! Varsinaiset muiden ottamat myyntikuvat ja ilmoituksen löydät KIINTEISTÖMAAILMAN SIVUILTA TÄÄLTÄ! 

Kuvailisin asuntoa kolmella sanalla kaunis, valoisa ja erilainen. Koska rakastan vanhoja taloja yli kaiken, saa tämän kaltaiset helmet minut syttymään. Vierailin asunnossa yritykseni JOKO:TI puolesta, tarkoituksena kuvata asunnon pieniä kauniita yksityiskohtia. Niitä löytyi! Talon on suunnitellut vaasalainen arkkitehti Alfred Wilhelm Stenfors ja kädenjälkensä on ollut supertaidokasta. Asunto on remontoitu ja sellaisenaankin muuttovalmis. Monta kohtaa jäi ajanpuutteen ja muutaman äksidentin takia kuvaamatta, mutta käväise tsekkaamassa asunto livenä. Näyttö on siis huomenna Maanantaina 12.9 klo 16.50-17.10. Se kylppärikin, aivan taivaallisen kaunis! Kiitos Anne, kun sain käydä kauniissa kodissanne! 

Nyt on aika ladata akkuja! Tuleva viikko sisältää blogissani Habitare-juttuja. Kirjoittelen asioista, jotka jäivät messuilta erityisesti mieleeni sekä tämän hetken sisustustrendeistä. Mikä sytytti? Millaisia sisustuselementtejä näkyi paljon? Mitkä olivat uudet huippukeksinnöt ja suosikkituotteet sekä vanhat takuuvarmat osastot?

/Kevyesti stailaamissa kuvissani vilahtaa musta metallinen jykevä kynttilänjalka ja mortteli. Ne löydät Vaasan keskustassa sijaitsevasta kukka/sisustustavarakaupasta AMALIASTA. Todella kivat! Kynttilänjalka oli kuvauslainassa ja morttelin omisti asunnossa asuva./

/Yritykseni JOKO:TI Facebook-sivut löydät TÄÄLTÄ! Jos tarvitset stailauspalveluita tai haluat boostia asunnon myyntiisi, ota yhteyttä! Tulen kylään kamerani kanssa ja bongaan myytävänä olevan asuntosi kivat yksityiskohdat!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne